ACS Poli s-a impus și în al doilea test al zilei, cel cu Vulturii Lugoj. Mezin a adus victoria în ultimul minut

Marius ANGHEL 28 Feb. 2015, 18:18 Pregătiri, amicale
ACS Poli s-a impus și în al doilea test al zilei, cel cu Vulturii Lugoj.** Mezin a adus victoria în ultimul minut

După ce azi dimineață prima garnitură a lui ACS Poli învingea fără drept de apel pe UTA BD, scor 5-1, Dan Alexa i-a trimis pe ceilalți jucători în al doilea joc amical al zilei, contra Vulturilor Lugoj. Mezin a adus victoria timișorenilor în minutul 90, la 20 de minute după ce a intrat pe teren, scor final 2-1.

Dragomir a deschis scorul în minutul 14, după ce a transformat un penalty obținut de Nanu. Acțiunea personală a lui Vănătu din minutul 32 a restabilit egalitatea în jocul de pe arena „Colterm”. După ce a intrat în minutul 70 al partidei, Mezin le-a adus timișorenilor victoria în fața echipei clasate pe poziția a cicnea în Liga a IV-a. Centrarea lui Bălace a fost reluată din cinci metri de către acesta în plasa porții lugojene, stabilind scorul final, 2-1.

ACS Poli a bifat astfel a doua victorie în amicalele de astăzi, după cea obținută dimineață de cealaltă garnitură trimisă în teren de Dan Alexa, în jocul contra echipei UTA BD. 5-1 a fost în jocul disputat pe „Dan Păltinișanu”, marcatorii golurilor fiind Popovici și Doman, fiecare cu câte o „dublă”, respectiv Elek.

ACS Poli Timișoara: Smaranda (82”, Montenegro) – Motreanu, Bocșan, Fridrich, Bălace, Petre (45”, Livan), Keita, Dragomir, Lazăr (69”, Mezin), Duarte, Nanu

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 28 Feb. 2015, 18:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă