ACS Poli a câștigat amicalul cu Luceafărul Oradea!

Marius ANGHEL 16 Feb. 2013, 14:34 Pregătiri, amicale
ACS Poli** a câștigat amicalul cu Luceafărul Oradea!

ACS Poli a început perfect ziua de sâmbătă. Băieții lui Vali Velcea au învins colegii de eșalon de la Luceafărul Oradea cu 3-1, după ce la pauză bihorenii erau în avantaj. A fost un test bun, în care antrenorii au putut să-și evalueze jucătorii.

Velcea a început partida în clasicul 4-4-2, cu câțiva jucători puși pe posturi noi. Coca a fost titularizat pentru acest joc, în timp ce linia defensivă a fost formată din „centralii” Miculescu și Bocșan și „lateralii” Redjepi și Todorov. La mijloc, Dobriceanu a fost pus pe partea dreaptă, pe stânga Nanu, iar în centru Trandu și Artean în timp ce în atac a fost folosit cuplul Szekely/Enciu. Partida a început cu obișnuita perioadă de tatonare, cu mingea plimbându-se între cele două careuri. Artean a avut primul șut pe poartă în minutul 16.

Oaspeții au deschis scorul prin… Trandu. Căpitanul din acest joc, a deviat nefericit un „corner” bătut de Ianc. Până la pauză, trupa în alb și negru a dominat clar ostilitățile, dar Szekely și Enciu nu au nimerit cadrul porții din situații bune, iar șutul din apropiere a lui Miculescu a fost scos incredibil de portarul Sălăjan.

În partea a doua s-a schimbat situația, iar Trandu a dat semnalul întoarcerii scorului cu un șut în stilul caracteristic, din 15 metri, care nu a mai putut fi oprit, 1-1, minutul 47. Iureșul la poarta vizitatorilor a continuat, iar Szekely a reluat cu capul, simplu, pentru 2-1, o centrare perfectă a lui Redjepi în minutul 56. Fundașul central Bocșan a avut o evoluție foarte solidă, încununată cu un gol reușit în urma unui corner bătut de Dobriceanu. 3-1 în minutul 60, iar câștigăatorea era deja stabilită. Din acel moment, pe teren au mai intrat juniorii Pleșcan, Balaure, Bărbuț, dar și Boștină și Kirev. Până la final nu s-a mai consemnat nimic important, astfel că ACS Poli a obținut o nouă victorie amicală, chiar și în condițiile în care a jucat cu jumătate din titularii obișnuiți.

    „Nu m-a interesat rezultatul. Am vrut să le dau minute tuturor jucătorilor, am adus și fotbaliști d ela centru de juniori, vor avea și alții ocazia să arate ce știu. Pe fondul disponibilității la efort a venit și rezultatul, dar cel mai mult mă bucură creșterea din jocul echipei” a spus Vali Velcea, antrenorul lui ACS Poli.

ACS Poli: Coca – Redjepi, Miculescu, Bocșan, Todorov – Dobriceanu, Trandu, Artean, Nanu – Szekely, Enciu. Au mai intrat Kirev – Boștină, Pleșcan, Balaure, Bărbuț.

Pentru Luceafărul au evoluat: Sălăjan (60 D. Paul) – D. Muntean, Mintaș (75 Cornea), Letan, A. Achim – Ov. Ghilea (62 Cura) – Ianc (75 Pantea), Svarczkopf, Haș (76 Sg. Pop), Neaga (75 Gh. Bogdan) – Gh. Popescu. Antrenor: Florin Farcaș.

De la ora 15, tot în zona stadionului Dan Păltinișanu, ACS joacă un nou amical, de această dacă cu sârbii de la Banat Zrenjanin.

De partea cealaltă, Luceafărul va juca miercuri împotriva echipei CS Oșorhei.

Sursa: Banat Sport
Foto: acspoli.ro

Marius ANGHEL 16 Feb. 2013, 14:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă