Posibilul investitor la FC Bihor și-a luat zece zile de gândire. „Am avut o rundă de discuții destul de fructuoasă”

Marius ANGHEL 01 Jul. 2015, 16:12 Seria 2
Posibilul investitor la FC Bihor și-a luat zece zile de gândire.**

Sâmbăta trecută, Mircea Fodor, președintele FC Bihor, anunța că în această săptămâni, la Oradea, va veni un om de afaceri care va discuta cu primarul orașului și cu președintele Consiliului de Administrație al clubului despre finanțarea echipei din Liga 2. Marți, mult așteptata întâlnire a avut loc, însă posibilul investitor și-a luat 10 zile termen de gândire pentru a da un răspuns concret.

„Așa cum am mai spus, suntem în discuții cu cineva pentru preluarea clubului, iar acest posibil investitor s-a ținut de cuvânt, a sosit azi (n.r. marți) în Oradea, unde am avut o rundă de discuții destul de fructuoasă, spun eu. Consider că lucrurile merg spre bine. Investitorul și-a luat un răgaz de aproximativ zece zile, în care va analiza ce înseamnă FC Bihor în actuala conjunctură, urmând să se reîntoarcă la Oradea și, sper eu, să finalizăm cu bine negocierile”, a declarat, pentru ebihoreanul.ro, președintele Mircea Fodor. Acesta a refuzat însă să facă public numele omului de afaceri: „Este rugămintea lui să nu-i divulgăm numele, până la semnarea acordului”.

Conform sursei citate, investitorul privat, care nu este orădean, ar urma să dețină pachetul majoritar de acțiuni în cadrul clubului, însă și Consiliul Județean își va aduce aportul la susținerea FC Bihor.

Altfel, de marți, 30 iunie, 14 dintre jucătorii din lotul sezonului trecut au rămas fără contracte, deoarece acestea au expirat, însă aceștia sunt dispuși să continue la Oradea în cazul în care situația financiară a clubului se va îndrepta.
 

Marius ANGHEL 01 Jul. 2015, 16:12 Seria 2
Pe aceeași temă