Pană vrea al treilea succes consecutiv pentru Metalul: „Va fi un joc aprig”

Marius ANGHEL 03 Oct. 2013, 17:56 Seria 2
Pană vrea al treilea succes consecutiv pentru Metalul:**

„Rosso-nerii” și-au revenit după startul mai puțin reușit de campionat și se pot lăuda deocamdată cu locul 5 în Liga a II-a. Jucătorii pregătiți de Marian Pană vor evolua sâmbătă pe terenul lui FC Olt iar tehnicianul Metalului e încrezător că echipa sa poate repeta figura din precedentele două runde.

Deși consideră formația din Slatina una dintre echipele tari ale seriei, Pană crede că orice e posibil în jocul de mâine din deplasare pentru formația sa.

„Suntem înaintea unui joc greu ținând cont că jucăm în deplasare și pe terenul unei echipe grele a seriei. Din păcate pentru ei, nu se regăsesc. Nu cred că există un favorit cert în acest joc chiar dacă noi venim după două victorii iar ei după două înfrângeri. Consider că va fi un joc aprig și echipa care care se va adapta mai bine la această vreme, la schimbările de climă și va fi mai inspirată, va câștiga. Noi mergem la victorie, cunosc echipa din Slatina, am văzut-o, e o echipă tânără, care are în componență jucători buni iar noi vom încerca să profităm de lipsa lor de omogenitate, ținând cont că și-au adus mai mulți jucători noi în această vară”, a declarat Marian Pană.

FC Olt ocupă locul 8 în Liga a II-a cu patru puncte, cărășenii sunt cu trei locuri și trei puncte mai sus. Un alt motiv care le poate da încredere reșițenilor e și situația medicală, dacă Marian Pană speră să-i aibă apți pe toți elevii săi la ora jocului, oltenii de partea cealaltă se confruntă cu două absențe notabile: Alin Pavel și Marius Ion, ambii accidentați.

„În meciul cu Metalul Reșița nu luăm în calcul alt rezultat în afara victoriei, sperăm să prindem o zi bună… Va fi un meci dificil, la fel ca toate celelalte, întâlnim o echipă bună, omogenă, care joacă în aceeași formulă de doi, trei ani, dar important este jocul nostru”, a spus și Gabriel Siminic, unul dintre „vesticii” din lotul slătinean.

Partida FC Olt Slatina – CS Metalul Reșița se dispută sâmbătă, de la ora 11, în etapa a V-a din B2.

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 03 Oct. 2013, 17:56 Seria 2
Pe aceeași temă