La Vâlcea se așteaptă întâlnirea cu reprezentanții autorităților locale pentru a stabili dacă se poate sau nu promova

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 15 Dec. 2015, 16:58 Seria 2
La Vâlcea se așteaptă întâlnirea cu reprezentanții autorităților locale pentru a stabili dacă se poate sau nu promova

CSM Râmnicu Vâlcea a încheiat anul 2015 pe locul secund în clasamentul Seriei a II-a a Ligii 2, la egalitate de puncte cu liderul FCM Baia Mare. Evoluția din prima parte a sezonului a aprins speranțele de promovare în Liga 1, astfel că, în această iarnă, conducătorii clubului oltean trebuie să-și stabilească strategia pentru meciurile din 2016.

Managerul general al CSM-ului, Lucian Munteanu, a vorbit la televizunea locală VTV despre un nou obiectiv, despre lupta pentru promovare și despre renunțarea la câțiva jucători în această pauză.

„Până la reunirea echipei o să avem din nou întâlniri cu reprezentanții Primăriei. Am avut demersuri și la Consilul Județean. În funcție de rezultatul acestor demersuri, ne vom stabili un nou obiectiv. Obiectivul principal este de calificare în play-off, de a scăpa de eventuale emoții, suntem la doar patru puncte de locul 7, trebuie să fim precauți și atenți. S-au desprins puțin șapte echipe de restul, Mediaș rămâne favorită pentru locul 1, pentru lotul său, dar și pentru buget. Rămâne ca toți să ne dorim ca Vâlcea să promoveze și aici intervin problemele de finanțare. Discutăm cu staff-ul tehnic asupra evoluțiilor fiecărui jucător, noi conducătorii avem renegocieri cu unii jucători, o să și renunțăm la câțiva, dar nu vor fi modificări mari, toți și-au adus aportul la rezultatele bune. Ne dorim un plus pe anumite posturi, dar vom vedea pe parcurs, prioritar este stabilirea jucătorilor actuali, unii și-au exprimat dorința să plece la mai bine, alții poate sunt nemulțumiți că au jucat mai puțin. E foarte important să rămânem în acest eșalon, dacă vom continua pe această linie, vom aduce multe bucurii, lotul și grupul îmi dau speranțe” a spus Lucian Munteanu.

CSM Râmnicu Vâlcea se va reuni pe 12 ianuarie, cantonamentul va fi probabil tot în Zăvoi, iar în lot vor fi unele modificări.

CITEȘTE și: „Culegem roadele muncii depuse pe un an întreg”. Lucian Munteanu vorbește despre parcursul CSM-ului în campionat și despre procesul cu ANAF | VIDEO

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Marian Cărăvan

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 15 Dec. 2015, 16:58 Seria 2
Pe aceeași temă