Inițiativa druckerilor, un succes. Suma necesară renovării salonului de nou-născuți al Maternității Bega a fost atinsă prin licitarea tricoului lui Pantilimon

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 19 Dec. 2014, 14:28 Special

Acțiunea de Crăciun a Druckeriei, care și-a propus renovarea și utilarea salonului de nou-născuți de la Maternitatea Bega, va avea parte de un final fericit. O nouă firmă din Timișoara a contribuit cu o sumă generoasă la inițiativa suporterilor oferind aproape 2.500 euro la licitația caritabilă pentru tricoul lui Costel Pantilimon. Suma acoperă practic diferența care era necesară pentru achitarea tuturor cheltuielilor, cifrate la 9.500 de euro.

Inițiativa suporterilor alb-violeți, demarată săptămâna trecută, se va încheia cu atingerea obiectivului. Fanii timișoreni și-au propus ca la finalul acestui an să strângă bani pentru renovarea și utilarea completă a salonului de nou-născuți al Maternității Bega.

După primele sume sosite în contul acțiunii, cea mai mare venind de la firma MEWI, nu mai puțin de 5.000 de euro, s-au organizat și două licitații interesante pentru atingerea scopului nobil. Prima a reprezentat punerea „la bătaie” a unui tablou cu ASU Poli, pictat de Flavius Ivan. Acesta a fost acontat de un timișorean din Diaspora, Otmar Funk, care a trimis 350 de euro și totodată a ales să doneze tabloul pentru a fi afișat în noul salon. Alaltăieri a pornit o nouă licitație, de această dată pentru tricoul lui Costel Pantilimon de la meciul România – Ungaria. Deși licitația e în plină desfășurare, ea urmând să se încheie duminică la ora 19.21, o altă firmă din zonă a oferit o sumă generoasă, risipind grijiile că nu va fi atins totalul. 11 mii de lei (aproape 2.500 euro) din partea celor de la Cottontex reprezentând practic și diferența necesară pentru acoperirea tuturor cheltuielilor, cifrate la 9.500 euro.

Astfel, lucrările la salon vor putea fi finalizate, iar fanii se pot mândri că „născut în alb-violet” nu va rămâne doar un slogan frumos.

Sursa: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 19 Dec. 2014, 14:28 Special
Pe aceeași temă