Dan Oprescu intră în familia UTA-ei. Șefii clubului arădean au decis cine va conduce echipa secundă în Liga 3

Marius ANGHEL 25 Jul. 2016, 12:01 Seria 2
Dan Oprescu intră în familia UTA-ei.** Șefii clubului arădean au decis cine va conduce echipa secundă în Liga 3

Așteptarea a luat sfârșit și echipa secundă a clubului UTA Bătrâna Doamnă, ce în mare se identifică cu formația Under 19 Elite, și-a aflat antrenorul principal ce-l înlocuiește pe Dan Stupar, plecat la Centrul de Excelență din Deva. Dan Oprescu intră în clubul UTA și va conduce destinele echipei de  tineret – rezerve alături de Cristian Păcurar, Adrian Ungur și Vasile Sin.

Acesta din urmă va fi responsabil cu pregătirea goal-keeperilor, el mai având această sarcină în „alb-roșu” în urmă cu trei sezoane, alături de Stelian Gherman. În schimb, pentru Oprescu e prima aventură la UTA, după ce ca fotbalist în Arad a apărat culorile celor de la Telecom, Pâncota sau Gloria. Marea parte a carierei de antrenor e legată de FC Olt, formație pe care a antrenat-o în eșaloanele doi și trei. „Mă simt onorat să fac parte din corpul tehnic al unui club ca UTA. Cristi Păcurar cunoaște cel mai bine jucătorii, el i-a crescut pe mulți dintre ei, e normal să aibă un cuvânt greu de spus. Eu mă acomodez din mers, sper să obținem rezultate bune atât în Liga a 3-a și la Elite și mai ales să promovăm cât mai mulți fotbaliști la prima echipă”, a declarat Dan Oprescu, deținător al Licenței A de antrenorat.

Astăzi, de la ora 10, pe arena „Motorul”, garnitura secundă a „Bătrânei Doamne” s-a reunit pentru un prim antrenament cu noii antrenori la timonă. UTA II va evolua în Liga a 3-a la Șiria, iar în Elite pe arena din Sânicolau Mic.

În urma acestei mutări, în staff-ul tehnic al primei echipe rămân Roland Nagy, Cristian Todea și Dan Țapoș. Cel puțin până când se oficializează intrarea în pâine a lui Sorin Botiș.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 25 Jul. 2016, 12:01 Seria 2
Pe aceeași temă