UTA și-a revenit și a bătut la Oradea cu 3-1!

11 Sep. 2011, 13:00 Campionat

După un început ratat de sezon, arădenii au reușit să joace fotbal și mai mult decât atât, să și câștige la Oradea. Dacă în primele trei etape, obiectivul era să adune nouă puncte, UTA a început partida cu FC Bihor de pe locul opt, cu doar patru puncte.

Speranțele suporterilor nu erau prea mari, având în vedere jocul echipei și eliminarea rușinoasă din Cupa României, cu o echipă de copii ai Luceafărului Oradea. Se pare însă că ședințele în care au fost băgați jucătorii săptămâna aceasta, i-a făcut pe aceștia să își reamintească cum se joacă fotbal. Alb-roșii au învins într-o manieră clară echipa de pe Crișul Repede cu 1-3, prin dubla lui Drăghici și golul lui Hidișan, respectiv Selagea pentru gazde.

La finalul întâlnirii, antrenorul arădenilor, Roland Nagy s-a declarat foarte mulțumit de prestația elevilor săi și speră ca odată cu această victorie, echipa să fi trecut peste blocajul psihic în care se afla. „Au fost zile foarte grele, în care inclusiv eu m-am pus la dispoziția conducerii. Continui să cred că la noi a fost vorba despre un blocaj psihic, de care sperăm să fii trecut. S-a dovedit că nu contează adversarul pe care îl întâlnim și că putem câștiga cu oricine. Astăzi am dat dovadă de mult caracter, ne-am autodepășit în multe momente ale partidei. Se poate spune că am fost mai pragmatici, ne-am dorit mai mult victoria. Sunt trei puncte foarte importante, pentru noi e un nou început de campionat”, a spus Nagy la finalul partidei.

articol și foto de Sergiu Daniel

11 Sep. 2011, 13:00 Campionat
Pe aceeași temă