Oprescu: „Nu meritam nimic la atitudinea pe care am avut-o. Am jucat execrabil”

Mihai Andries 19 Apr. 2014, 16:00 Campionat
Oprescu:**

După un parcurs de excepție, reușit în stagiunea de primăvară, care i-a adus accederea printre cele mai puternice formații ale seriei, FC Olt Slatina a suferit, în Vinerea Paștelui, o înfrângere la un scor neverosimil, 4-1, în meciul cu CSU Craiova, din runda inaugurală a play-off-ului.

Antrenorul grupării slătinene, Dan Oprescu, s-a arătat dezamăgit, catalogând jocul execrabil. Golurile craiovenilor au venit pe fondul unor erori majore, slătinenii având o evoluție sub așteptări.

„Un meci slab din partea noastră, Craiova a arătat că merită să promoveze,  iar noi am arătat, astăzi, cam ca Motru. Se mai întîmplă și astfel de evoluții într-un campionat, din păcate, pentru noi tocmai astăzi, când ne doream să obținem un rezultat bun, pentru că, CSU Craiova era singura echipă cu care nu obținusem puncte în acest campionat. O să analizăm, să vedem ce s-a întâmplat, dar  important este ca fiecare,  în aceste două, trei zile, cât  au liber, să-și facă singuri analiza, pentru că ce am văzut nu mi-a plăcut. Nu vreau să fiu prea dur. Toată lumea știe că echipa noastră are o calitate primordială, atitudinea. Dacă vom aborda meciurile celelalte, ca pe cel de astăzi, va fi greu să obținem puncte. Nu meritam nimic la atitudinea pe care am avut-o. Felicit Craiova, astăzi a arătat că merită să promoveze, dar pe fondul unui joc slab al nostru. În fotbal, joci atât cât te lasă adversarul, noi astăzi i-am lăsat să joace. Am jucat execrabil, de-asta sunt supărat”, a declarat Oprescu, în cadrul conferinței de presă, susținută imediat după joc.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 19 Apr. 2014, 16:00 Campionat
Pe aceeași temă