„Nu ne cramponăm de o înfrângere aici, mergem mai departe”

Marius ANGHEL 19 Apr. 2013, 23:30 Campionat

De abia la a patra încercare, UTA a reușit să câștige un meci oficial împotriva celor de la Luceafărul Oradea, care – însă – s-a prezentat la Arad fără mai mulți jucători de bază. „Am știu că va fi un meci greu, mai ales prin prisma minusurilor din lotul nostru. Practic, ne-au lipsit cinci titulari, așa că nu mi-a rămas decât să aliniez o echipă care încerce să închidă cât de cât spațiile pe care UTA dezvoltă jocul prin destui jucători de calitate și cu multă experiență. Nu-mi reproșez nimic în alcătuirea echipei, pentru simplul fapt că pe bancă aveam doar juniori de 17-18 ani, pe care nu puteam să-i arunc de la început în luptă”, a precizat Florin Farcaș la puține minute de la încheierea partidei de vineri.

Întrebat dacă spera măcar la un rezultat de egalitate și ceea ce trebuia să se întâmple pentru asta, antrenorul orădenilor a adăugat: „Normal, la fiecare meci vrem mai mult, dar trebuia să punem probleme adversarului pentru un rezultat bun la Arad. Fiind o echipă foarte tânără în comparație cu UTA, ne-am propus să greșim cât mai puțin și să surprindem pe contraatac. Nu ne-au costat tot timpul erorile din meciul de azi, dar, până la urmă, am pierdut. Rezultatul este este cel care rămâne”.

Farcaș a comentat și ultimele faze ale partidei, când doi dintre jucătorii săi au plecat mai repede la vestiare. „Cel puțin eliminarea lui Mintaș mi s-a părut fără rost. Am înțeles că arbitrul a acordat penalty, poate a fost, dar să-i mai dea și al doilea galben fotbalistului nostru, iar după golul de 2-0 să fluiere imediat finalul. Mi s-a părut exagerat ce a făcut centralul. Eliminarea lui Bogdan nu o comentez. Cert este că absența celor doi jucători o vom resimți cu Poli, dar, chiar și așa nu plecăm învinși dinainte. Nu ne cramponăm de o înfrângere aici, mergem mai departe, pentru că primul nostru obiectiv este să le dăm șansa tinerilor noștri să demonstreze ceea ce pot și bineînțeles să crească”, a mai explicat „principalul” Luceafărului.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 19 Apr. 2013, 23:30 Campionat
Pe aceeași temă