Nanu și-a dat demisia: „Vreau să iau o pauză pentru că e greu, e greu”

Mihai Andries 05 Oct. 2013, 16:26 Campionat
Nanu și-a dat demisia:**

După înfrângerea pe teren propriu cu ASA Târgu Mureș, 0-1, antrenorul echipei Minerul Motru, Ștefan Nanu și-a anunțat demisia. „De astăzi nu mai vin la această echipă”, a anunțat Nanu la finalul disputei.

Minerul Motru a debutat fulminant în Liga a 2-a, 4-0 cu CS Mioveni, dar a cedat următoarele patru jocuri, fără să mai marcheze vreun gol. Seria negativă i-a pus capac tehnicianului Ștefan Nanu care a anunțat că renunță la funcție imediat după fluierul final al disputei cu ASA Târgu Mureș.

„Din acest moment nu mai sunt la această echipă, vreau să plec. Vreau să iau o pauză pentru că e greu, e greu. Sunt jucători buni de divizia C și e greu să facă pasul în Liga a 2-a. Am făcut cinci schimbări în echipă pentru că jucătorii noi nu s-au integrat cum trebuie. De azi îmi dau demisia și nu mai vin la această echipă”, a anunțat Nanu.

Au terminat meciul în nouă

Minerul Motru a cedat acasă cu ASA Târgu Mureș, 0-1, încheind jocul în 9 jucători. Șoo a fost eliminat pentru două galbene (min. 5 și 25) apoi și Rada l-a urmat la cabine, mijlocașul Minerului încasând și el două galbene în numai 4 minute (66 și 70). ASA s-a jucat cu ocaziile,în special prin Bumba, însă portarul Daniel Popescu a apărat extraordinar. Până la urmă a fost învins de Hanca (min. 65) care, nemarcat, a plasat balonul cu latul lângă bară din centrarea lui Anițoiu.

Nemulțumit primarul municipiului Motru, Dorin Hanu, a părăsit tribuna în minutul 77, anunțând încă de atunci remanieri pe banca tehnică. Nanu nu a mai așteptat să fie demis, anunțându-și plecarea de la echipă.

„Este o victorie foarte importantă, aveam nevoie de cele 3 puncte și mă bucură că am reușit să câștigăm. Ne pare rău că a plecat Nanu, dar nu e treaba noastră”, a declarat și Alexandru Dan, fotbalistul împrumutat de Pandurii Târgu Jiu la ASA Târgu Mureș.

 

MINERUL MOTRU – ASA TÂRGU MUREȘ 0-1 (0-0) Hanca ”65

Minerul: D. Popescu – Iclănzan, A. Dicu (cpt.), M. Laurențiu, Nueleanu (Speroni ”30, Buciuman ”67), C. Laurențiu – I. Stanciu, Șoo, V. Rada – Răduca, Unguru (Stoenac ”46)
Eliminați: Șoo (25), V. Rada (66) – câte două galbene
Antrenor Ștefan Nanu

ASA: Caparco – Homei, Vârtic, Patriche, Heil (Anițoiu ”46) – Hanca, Onicaș (Al. Dan ”58), Miclea (cpt.), Buhuși – Bumba (A. Roman ”78) – Buhăescu
Antrenor Eduard Iordănescu

 

Articol de Cristi PEPTAN

Mihai Andries 05 Oct. 2013, 16:26 Campionat
Pe aceeași temă