Marțian, pe cai mari: „E posibil să ajungem și prin cupele europene în curând”

Marius ANGHEL 08 Mar. 2013, 22:26 Campionat
Marțian, pe cai mari:**

UTA a câștigat derby-ul cu ACS Poli Timișoara, scor 1-0, e la 6 puncte de locul doi, ocupat chiar de adversara de astăzi și visează cu ochii deschiși la promovare.

Noul patron al clubului arădean, Adrian Marțian, le transmite fanilor că va încerca să-l convingă pe Adrian Mutu să joace la UTA înainte de retragere și anunță că obiectivul pentru sezoanele viitoare e calificarea în cupele europene.

„Le-am dat primele imediat după meci și Adrian Mutu m-a ținut zece minute la telefon și mi-a spus că le va trimite și el o primă jucătorilor. Eu sper ca Mutu să vină să joace aici înainte să se retragă, dar el mai are doi ani de contract la Ajaccio. Nu uitați însă că sunt prieten și cu patronul de acolo și nu se știe ce se va întâmpla.

Vom face performanță la Arad și e posibil să ajungem și prin cupele europene în curând„, a declarat Adrian Marțian, patron UTA.

Adrian Marțian a preluat UTA în urmă cu două săptămâni și a reușit într-un timp scurt să readucă clubul pe linia de plutire. Noul finanțator a reușit să scape UTA de spectrul depunctării, prin plata mai multor datorii și a achitat deja o parte din restanțele financiare către jucători.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 08 Mar. 2013, 22:26 Campionat
Pe aceeași temă