Marinescu, pe făraș? ALRO s-a înțeles cu Savu

26 Jan. 2012, 14:35 Bursa transferurilor
Marinescu, pe făraș?** ALRO s-a înțeles cu Savu

Oficialii echipei Alro Slatina i-au găsit un înlocuitor lui Andrei Marinescu. Goalkeeper care în turul campionatului a apărat poarta celor de la Victoria Brănești, George Savu a ajuns la un acord cu conducerea clubului de pe malul Oltului.

„Ne-am înțeles cu Savu. Îl așteptăm în această după-amiază la Slatina. El a fost la antrenamente și săptămâna trecută, dar a avut niște probleme de rezolvat”, a spus președintele Jane Nițulescu.

Conducerea executivă a aluminiștilor va propune Consiliului de Administratie ca Andrei Marinescu să fie suspendat pentru că nu a efectuat vizita medicală alături de ceilalți componenți ai lotului. Fostul portar al Rapidului nu va face deplasarea în cantonamentul din Antalya, urmând să se pregătească la Slatina.

Vezi pe Olt TV ce spune Nițulescu despre Marinescu

Marinescu se conformează

Propus pentru a fi suspendat după ce nu a efectuat vizita medicală alături de ceilalți componenți ai lotului, goalkeeper-ul Andrei Marinescu nu va mai face deplasarea în cantonamentul pe care Alro Slatina îl va susține în Antalya.

Timp de două săptămâni, fostul portar al Rapidului va trebui să se pregătească individual la baza „Metalurgistul”. Marinescu spune că se va conforma hotărârii celor din conducerea grupării slătinene.

„Nu-mi rămâne decât să respect deciziile luate de către club”, a punctat Andrei Marinescu pentru Olt TV.

26 Jan. 2012, 14:35 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă