Frăsinescu, noul jucător al CS U Craiova. Felix Grigore: „Am semnat azi noapte la ora 3”

Frăsinescu, noul jucător al CS U Craiova.** Felix Grigore:

Craiovenii se pregătesc serios de Liga 1, chiar dacă oficial nu au primit undă verde de a evolua în primul eșalon al țării. Ultima lovitură dată este aducerea fundașului central al echipei Gaz Metan Mediaș, Cosmin Frăsinescu. În vârstă de 29 de ani, Frăsinescu a semnat azi noapte cu gruparea olteană.

„Vă anunț în premieră că azi noapte la ora 3 am semnat o înțelegere cu Cosmin Frăsinescu de la Gaz Metan Mediaș, unul dintre cei mai buni fundași centrali din România” a declarat Felix Grigore în conferința de presă de prezentare a lui Ionel Gane.

Pe lângă fostul găzar, în această vară au mai ajuns la CS U Craiova și Mateiu, Herghelegiu și Avrămia, toți semnați încă din timpul sezonului de abia încheiat. „Am adus jucători de Liga 1, am adus jucător de națională, pe Mateiu. I-am adus adus pe Herghelegiu și Avrămia, care au semnat din iarnă” a reamintit Felix Grigore celor prezenți la conferință.

Nuno Rocha și Kay, achiziții de peste hotare

În ceea ce privește celelalte mutări efectuate de gruparea olteană, oficialii clubului craiovean au confirmat zvonurile apărute în presă în ultimele săptămâni. „Au mai semnat cu noi Kay și Nuno Rocha. Pe cei doi i-am adus din Portugalia. Kay este titular în naționala Capului Verde, acolo unde face pereche de fundași centrali cu Varela de la Steaua. De Nuno Rocha este un jucător de 22 de ani, un mijlocaș central de mare viitor. A mai semnat cu Cătălin Straton, portarul de la FC Vaslui” a detaliat Grigore

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto de Dan TĂ‚UȚAN

Pe aceeași temă