Craiova nu îi poate readuce pe frații Costea: „Nu mă duc în liga a doua și nici Mihai nu cred că va accepta”

Craiova nu îi poate readuce pe frații Costea:**

Entuziasmul fanilor Științei din ultima perioadă, alimentat de venirea la echipă a lui Marin Condescu, omul care a dus Pandurii în Europa, a fost hrănit mai de grabă cu promisiuni.

Conducătorii din Craiova au anunțat, recent, că Mihai Costea este principala lor țintă pentru această perioadă de transferuri. Mai mult, în jurul echipei s-au născut speculații privind revenirea la Craiova a lui Florin Costea, cel mai important marcator al „Științei” din ultimii ani, fotbalist care se află sub contract cu CFR Cluj.

„Aș pleca doar în străinătate”

Contactat de ProSport, Florin a negat speculațiile și a menționat că nu crede nici că fratele său va juca în eșalonul al doilea al fotbalului românesc. „Nu s-a pus niciodată problema unor negocieri între mine și Universitatea Craiova. Nu știu de unde au apărut zvonurile cu privire la o trecere a mea la Craiova, eu nu vreau să joc în liga a doua. Nu cred că se pune problema nici ca Mihai să ajungă în liga a doua. Eu mă simt foarte bine la CFR Cluj, mă pregătesc alături de coechipieri pentru obținerea unui loc de cupe europene și nu am de gând să plec. Singurele variante pe care le-aș accepta după încheierea acestui sezon ar fi cele din străinătate, asta dacă va fi bine atât pentru mine cât și pentru CFR„, a mărturisit Florin Costea pentru ProSport.

Articol scris de Cristi SCUTARIU
Foto de Constantin VLĂ‚DESCU

Pe aceeași temă