UTA a câștigat amicalul cu Szeged. Ionuț Popa: „Am observat o stare de oboseală apăsătoare”

Marius ANGHEL 16 Jul. 2018, 17:20 Pregătiri, amicale
UTA a câștigat amicalul cu Szeged.** Ionuț Popa:

La două zile distanță după ce pierdea amicalul cu Debrecen, scor 0-1, UTA a desfășurat un nou test, tot cu o echipă maghiară. În această dimineață, pe arena din Sânnicolau Mic, arădenii au întâlnit-o pe Grosics Akademia Szeged 2011, pe care au învins-o cu 1-0.

În prima repriză a jocului cu Szeged, UTA a irosit un penalty obținut de Stahl, împins în careu. David Popa a trimis mingea în bara transversală. Totuși, arădenii au avut în continuare inițiativa și au reușit în cele din urmă să puncteze aproape de final. Căpitanul Alexandru Manea (80) a primit undeva în 12 metri o minge centrată dintr-o lovitură liberă de Suslak și l-a executat pe goalkeeperul advers cu un lob frumos.

Cu Szeged, și-a făcut apariția în echipa arădeană și noua achiziție Andrei Enescu. „Nu mai are nevoie de recomandări. A acumulat experiență la Gloria Bistrița, Steaua, Poli Iași, Timișoara, în Cipru. Are și un caracter deosebit, sper ca în jurul lui să putem face un nucleu, de aceea m-am străduit, împreună cu conducerea, să îl aducem”, l-a caracterizat Ionuț Popa pentru site-ul oficial al clubului.

Altfel, antrenorul utist a remarcat o stare de oboseală la jucătorii săi. „În primul rând am observat o stare de oboseală apăsătoare. Sâmbătă seara am jucat la Debrecen cu o echipă care ne-a întins puțin, apoi duminică am avut antrenament. Am și hotărât ca mâine doar o parte din jucători, cei care au jucat mai puțin, să facă antrenament. Joi ne deplasăm la Bekescsaba, sper să îi am pe toți jucătorii apți, inclusiv pe Tănase, Vădrariu și încă doi jucători, ca să pot trage o concluzie”, a mai spus Ionuț Popa după amicalul cu Szeged 2011.

În acest test au fost folosiți următorii jucători: Bodea (Zamfir 62) – Cr. Costin (Iuga 62), Al. Manea (Gall 85), Benga, Copaci (Suslak 60) – Enescu (Opriș 62), L. Oprea (Coulibaly 46) – Stahl (Prună 62), Petriș (Cr. Matei 46), Petra (Janos 46) – D. Popa (Al. Pop 62).

În această săptămână, UTA va mai juca încă două amicale. Joi, la ora 18:00, se deplasează la Elore Bekescsaba, cu care pe 7 iulie a remizat la Arad, scor 2-2, iar sâmbătă o întâlnește la Sebiș pe Național.

Marius ANGHEL 16 Jul. 2018, 17:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă