Scor de tenis înregistrat de CS Mioveni în ultimul amical! Două dintre goluri au fost date de un atacant fost la Hermannstadt, cea mai nouă achiziție a echipei lui Daniel Oprița

Marius ANGHEL 18 Feb. 2019, 17:28 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a disputat, sâmbătă, pe stadionul de la Făget, ultimul amical al acestei ierni. Adversară i-a fost Unirea Bascov, iar elevii lui Daniel Oprița s-au impus cu 6-1, după ce la pauză conduceau cu 4-0. Golurile partidei au fost marcate de Hergheligiu (două), Coșereanu, Ayza (două), Lazăr (din penalty), respectiv Sanda.

Antrenorul Daniel Oprița a început partida contra echipei din Liga 3 cu un prim unsprezece care are șanse mari să se regăsească pe teren și în meciurile oficiale din campionat. Marea și ultima noutate din lot este atacantul Andrei Hergheligiu (foto mic), jucător care ultima dată a evoluat la FC Hermannstadt. Acesta a jucat în meciul de sâmbătă și a marcat două dintre goluri. Pe parcursul meciului au mai intrat și alți componenți ai lotului, însă după minutul 60.

Oprița a început meciul cu: Sima – Kilyen, Burnea, Beța, Stoica – Boboc, Lazăr – Rădescu, Coșereanu, Ayza – Hergheligiu. La pauză s-a început în aceeași formulă, pentru ca prima schimbare să fie făcută în minuutl 54, Celea luându-i locul lui Beța, care a resimțit unele dureri la picior. Apoi, în minutul 60, Popescu l-a înlocuit pe Ayza, iar în mintul 75 Croitorul l-a schimbat pe Sima, Gherghe pe Burnea și Șerban pe Lazăr.

La ultima schimbare, Trașcu a intrat în locul lui Boboc. Pe bancă au rămas până la final portarul Preda, fundașii Alexe și Tirică, mijlocașii Drugă, Ristea, Tărîță și atacantul Călin. Nu au fost deloc în lot Năstăsie, Dumitrache și Isfan, toți cu probleme medicale.

Scorul a fost deschis de Hergheligiu în minutul 8, când a reluat cu capul în plasă, din 6 metri o centrare din lovitură liberă de pe dreapta. În minutul 20, Coșereanu a majorat diferența pe tabelă după ce a scăpat pe contraatac, înscriind de la marginea careului. Apoi, Ayza a marcat pentru 3-0, după o centrare de pe stânga a lui Eduard Stoica, brazilianul marcând cu capul din careu. Scorul pauzei a fost stabilit de ultimul venit în lot, Hergheligiu, acesta șutând din prima de la 16 metri, pe jos, după o pasă a lui Coșereanu.

Imediat după pauză pe un contraatact, Coșereanu l-a găsit excelent în careu pe Ayza, care a înscris din nou, iar în minutul 72 Rădescu a fost faultat în careu, iar Lazăr a transformat penalty-ul. Unirea Bascov a marcat golul de onoare în ultimele minute, prin Sanda, cu o reluare în plasă, din careu.

36 de goluri înscrise în șapte amicale

Acesta a fost al șaptelea meci de verificare disputat de CS Mioveni în această iarnă, dintre acestea câștigând cinci și remizând în două.

Rezultatele obținute în amicale de CS Mioveni: 

CS Mioveni – AS Direct 9-0
CS Mioveni – Abatorul Slobozia 10-0
CS Mioveni – Chindia 1-1
CS Mioveni – U Craiova 1948 CS 2 7-0
CS Mioveni – Turris Oltul Turnu Măgurele 0-0
CS Mioveni – AFC Astra II 3-1
CS Mioveni – Unirea Bascov 6-1

La sfârșitul acestei săptămâni va începe partea a doua a sezonului, CS Mioveni jucând sâmbătă, în deplasare, la CS Balotești.

CS Mioveni: Sima (F. Croitoru 75) – Kilyen, Burnea (Burnea 75), Beța (Celea 54), Ed. Stoica – Boboc (Trașcu 85), R. Lazăr (Șerban 75) – Rădescu, Coșereanu (Val. Balint 75), Ayza (Al. Popescu 60) – Hergheligiu
Antrenor: Daniel Oprița

Unirea Bascov: Șerban – Ciocîrlan, Stancu, Bălan, Marin – Piscanu, Iamandi, David – Dima, Stan, Dalu
Au mai jucat: Tănase, Ivan, Comănescu, Arsenică, Naciu, Marcu, Sanda, Bărîcă, Oreviceanu
Antrenor: Adrian Dulcea

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 18 Feb. 2019, 17:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă