Ripensia, în „zodia” victoriilor cu 1-0 în Antalya. Timișorenii au întâlnit, de data aceasta, o echipă de primă ligă din Europa

Marius ANGHEL 01 Feb. 2019, 14:02 Pregătiri, amicale
Ripensia, în

Ripensia Timișoara a câștigat cu 1-0 al doilea amical din cantonamentul din Antalya, de data aceasta cu echipa de prima ligă bosnică Celik Zenica. Cu același scor se impuseseră elevii lui Pelici și în precedentul meci de verificare, în urmă cu două zile, în compania coreenilor de la Daejeon Citizen, formație de eșalon secund. O altă asemănare dintre cele două amicale ar fi că arbitri au fost tot sud-coreeni.

Celik a avut o singură ocazie importantă, dar portarul George Păduraru a respins mingea în minutul 35. Timișorenii au irosit și ei o situație prin Mansour, care a trimis spre poartă cu capul, din careul mic, dar și portarul adversarilor a respins. În minutul 69 s-a marcat și unicul gol al întâlnirii. Călin Toma a șutat la colțul lung, iar Andrei Dumiter a împins mingea în plasă din alunecare, de la 6 metri.

Ripensia: Păduraru (H. Moldovan 60) – Străuț (Ad. Popa 60), Tînc (Apro 46), Hecsko (Țieranu 72), C. Toma (Ardelean 75) – Dobie (Burdeț 68), Anghelina (Stoi 46) – Monea (Chera 55), Zaluschi (Istrătescu 68), Dumiter (Cluci 72) – Mansour (Bădăuță 46)

Următorul amical al Ripensiei în Antalya va fi sâmbătă, 2 februarie, de la ora locală 12:00, cu U Craiova 1948 SA, echipa de Liga 3 patronată de Adrian Mititelu.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Ripensia Timișoara

Marius ANGHEL 01 Feb. 2019, 14:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă