Repetiție reușită înaintea startului campionatului. Dacia Unirea s-a impus la scor de neprezentare în amicalul cu Unirea Slobozia

Marius ANGHEL 24 Aug. 2015, 14:20 Pregătiri, amicale
Repetiție reușită înaintea startului campionatului.** Dacia Unirea s-a impus la scor de neprezentare în amicalul cu Unirea Slobozia

Brăilenii au câștigat la scor de neprezentare ultimul meci amical, cel cu Unirea Slobozia, însă cel mai important lucru a fost acela că elevii lui Alin Pânzaru au făcut și un joc foarte bun.

Pușcașu (min. 5) a dat tonul ofensivei brăilene, însă mingea șutată de el a trecut pe lângă țintă. În minutul 15, Laurențiu Ivan a fost eliminat de arbitrul Marius Marchidanu, însă, după numai patru minute, și un fundaș al oaspeților, Radu, a plecat la cabine, după un fault în calitate de ultim apărător, asupra lui Istrate. În afară de eliminarea jucătorului de la Unirea Slobozia, gazdele au obținut și un penalty, iar Dima a deschis scorul.

Dacia Unirea a continuat să controleze ostilitățile în teren, Istrate și Muscă au fost mereu un real pericol pentru poarta apărată de Stamatin, însă tabela s-a modificat abia cu patru minute înainte de finalul primei reprize. După o degajare eronată a portarului oaspeților, Pușcașu a recuperat mingea, i-a pasat lui Muscă, iar atacantul venit de la Farul a trimis-o la vinclu, pentru 2-0.

Echipa din Slobozia a irosit o mare șansă de a reduce din diferență în minutul 44, când Stelian Stan a șutat din careu, numai că Mitrea a reușit, in extremis, să trimită mingea în corner.

Brăilenii au făcut legea în teren și în repriza a doua

Repriza a doua a fost tot la discreția formației de la Dunăre. La cinci minute de la reluare, Necoară a șutat de la marginea careului mare, însă mingea a trecut pe lângă poartă. După numai câteva minute de când a fost introdus în teren, Frunză putea majora scorul, numai că Măstăcan a avut o intervenție spectaculoasă și a înlăturat pericolul. Au urmat alte trei ocazii ale gazdelor semnate de Stelian Nicoliță (min. 71), Moise (min. 77) și Onofraș (min. 78) însă tabela nu s-a modificat. Oaspeții au avut și șansă, pentru că în minutul 79 bara transversală l-a salvat pe Măstăcan, la șutul lui Nicoliță.

La fel ca și în prima parte a meciului, oaspeții au avut o singură ocazie clară de a marca, în minutul 81, moment al jocului în care Macare a scăpat de unul singur spre poarta apărată de Leu, însă Ghiocel a anticipat foarte bine faza și l-a deposedat de minge, chiar în momentul șutului. În minutul 84, după o pasă de la Moise, Marius Onofraș a stabilit scorul final al amicalului, 3-0, în favoarea Daciei Unirea.

Dacia Unirea: Mitrea (Leu 73) – Niță, Ivan (Olenic 15), Ghiocel, Stănciulescu – Dima, Roșu (Moise 59), Necoară (Frunză 59), Pușcașu (Onofraș 69) – Muscă (P. Ioan 59), Istrate (S. Nicoliță 59).

Unirea Slobozia: Stamatin (Măstăcan 46) – Radu (Dorel 19; Ibrian 46), Lazăr, Hristian (R. Soare 46), Stan (Pîrvu 80) – Macare, Teodorescu (Alexe 33), Solcărescu (Bucurică 46), Dumitru (Ionuț 24) – Popescu (Toma 46), Pîrvu (Drăguț 46).

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 24 Aug. 2015, 14:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă