Meciul dintre ASU Poli și „U” Cluj, mai mult decât un amical. Echipa suporterilor timișoreni organizează o acțiune caritabilă specială

Marius ANGHEL 08 Feb. 2018, 15:13 Pregătiri, amicale
Meciul dintre ASU Poli și

ASU Politehnica își va încheia meciurile de verificare cu o partidă cu „U” Cluj, lider în Seria a 5-a a Ligii a 3-a. Meciul va fi unul cu bilete puse la vânzare, dar nu întâmplător. Clubul timișorean dorește să dea startul cu această ocazie la burse pentru sportivi care sunt încă elevi și au o condiție financiară modestă.

Concret, Bursele Politehnica vor presupune nu doar donarea banilor din încasările de la amical pentru elevii beneficiari, ci și monitorizarea celor mici pe perioade mai lungi de către voluntari din rândul suporterilor. „În județul nostru sunt mulți tineri sportivi talentați ce au și rezultate bune pe plan școlar, dar care nu-și pot urma visul din cauza posibilităților materiale reduse. În primă fază ne-am propus să folosim o parte din încasările generate de acest eveniment (bilete de intrare, materiale promoționale speciale) pentru a le da o mână de ajutor, prin achiziționarea de echipament sportiv, rechizite, articole de îmbrăcăminte sau orice alt lucru necesar pentru a le oferi acestora condiții mai bune. De asemenea, vom angrena voluntari din rândul suporterilor în urmărirea și sprijinirea pe o perioadă mai lungă a copiilor pe care îi vom ajuta, astfel încât ei să poată la un moment dat să îi ajute pe alții!”, se arată într-un comunicat al clubului.

Meciul amical cu „U” Cluj va avea loc pe stadionul Știință, sâmbătă, 17 februarie, de la ora 14:00. Partida cu clujenii va fi prefatațată de o conferință de presă. Bilete vor costa 10 lei și vor fi puse în vânzare săptămâna viitoare.

Timișorenii, aproape să semneze cu Bogdan Dascălu

Altfel, ASU Poli e aproape să semneze o înțelegere și cu portarul de 21 de ani Bogdan Dascălu. Goalkeeperul are origini băcăuane, iar ultima dată a fost la Olimpia Satu Mare.

Dacă clubul nu va găsi o variantă de vârf de atac, e posibil ca Dascălu să fie ultimul transfer.

Echipa va mai juca două amicale, cu CNS Cetate Deva și „U” Cluj.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 08 Feb. 2018, 15:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă