Bujor și Lung, ultimii sosiți la Foresta. Sucevenii au câștigat amicalul cu Aerostar

Bujor și Lung, ultimii sosiți la Foresta.** Sucevenii au câștigat amicalul cu Aerostar

Oficialii Forestei au fost deosebit de activi pe piața transferurilor în această vară, în cursul zilei de astăzi urmând să ajungă sub comanda lui Adrian Iencsi alți doi fotbaliști, este vorba de atacantul Vlad Bujor (foto) și de fundașul central Daniel Lung.

Până la vârsta de 27 de ani, Vlad Bujor a strâns 50 de prezențe în Liga 1, evoluând pentru formații precum CSU Craiova, ASA Târgu Mureș și FC Botoșani, înscriind 5 goluri. Acesta are trecute în CV și două formații din străinătate, Mersin (Turcia) și Zalaegerszegi (Ungaria).

Daniel Lung este un apărător experimentat, care a jucat în Liga 1 pentru Sportul Studențesc, Rapid București și Concordia Chiajna, iar în sezonul precedent a făcut parte din lotul grupării de Liga a II-a FC Academica Clinceni.

Lista de achiziții a grupării sucevene din acest sezon cuprinde nume importante, precum Bogdan Rusu, Marius Matei, Răzvan Avram (toți trei de la FC Brașov), Alin Mutu (U Cluj), Cornel Căinari (Bucovina Pojorâta), Constantin Ferariu (CSM Sighetu Marmației), Andrei Burcă, Constantin Drugă (ambii de la SC Bacău) și fostul internațional de juniori Andrei Cerlincă.

Au câștigat clar amicalul cu Aerostar Bacău

În altă ordine de idei, Foresta Suceava, aflată pe finalul stagiului de pregătire centralizată de la Câmpulung Moldovenesc, a învins miercuri cu scorul de 3-0 formația de Liga a III-a Aerostar Bacău, într-un meci amical. Jocul a fost controlat în totalitate de formația antrenată de Adrian Iencsi, care s-a impus cu ajutorul golurilor marcate de Cerlincă, Semeghin și Rusu. Acesta a fost cel de-al treilea meci de pregătire susținut de formația suceveană în intersezon.

Foresta a început meciul în alcătuirea Niga – Bălan, Ferariu, Mutu, Semeghin – Cerlincă, Căinari, Avram, Dănilă – Matei, Rusu. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat Hânțescu, Drugă, Burcă, P. Mateciuc, A. Mateciuc, Sfrijan, Stănescu și Turda.

Galben-verzii vor încheia astăzi stagiul de pregătire centralizată, oficialii clubului căutând de zor un partener pentru un joc amical care să se dispute vineri.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă