ASU Politehnica face, până la urmă, cantonament pe plan local, dar va avea amicale și cu echipe din străinătate

ASU Politehnica face, până la urmă, cantonament pe plan local,** dar va avea amicale și cu echipe din străinătate

Jucătorii de la ASU Poli Timișoara au astăzi ultima zi de vacanță, deoarece de vineri după-amiază Octavian Benga sună adunarea. Echipa se va antrena și în această iarnă, la fel ca și iarna trecută, pe plan local, la bazele sportive ale Universității Politehnica. Până la reluarea campionatului, alb-violeții vor disputa opt partide de verificare.

Astfel, reunirea va fi vineri, la ora 16:00, la Baza 2 a Politehnicii, nu departe de stadionul „Dan Păltinișanu”. Săptămâna viitoare, lotul va face vizita medicală în zilele de marți și miercuri. Cantonamentul centralizat pe plan local va avea loc în perioada 27 ianuarie – 5 februarie. Înainte de amical, poliștii vor avea un joc școală, în data de 18 ianuarie, iar în 25, își vor măsura forțele cu Pobeda Dudeștii Vechi, echipă de Liga a IV-a Timiș.

Alb-violeții vor juca și cu două echipe din Serbia

În timpul cantonamentului centralizat, în data de 1 februarie, urmează un test cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii, locul 8 din Seria a 4-a din Liga 3. Apoi, în 5, la final de stagiu centralizat, urmează un amical cu Fortuna Becicherecu Mic, locul 9 din aceeași serie de Liga 3. Poli își măsoară forțele și cu locul 6, CSC Dumbrăvița, în 8 februarie.

ASU Poli nu va juca în prima etapă din 2020

Urmează un test cu Radnicki Zrenjanin, echipă de liga a treia sârbă, în 12 februarie. Penultimul amical va fi locul 2 din Seria a 4-a a Ligii 3, Șoimii Lipova, în 15 februarie.

Pentru că în prima etapă din 2020 timișorenii ar fi jucat cu Daco-Getica, echipă retrasă din campionat, stafful a programat un amical atunci, cu FK Zemun, echipă de liga a doua sârbă.

ASU Poli va debuta în meciurile oficiale în jurul datei de 28 februarie, cu derby-ul cu Rapid.

Programul meciurilor amicale ASU Poli:

joc școală – 18 ianuarie
Pobeda Dudeștii Vechi (Liga 4) – 25 ianuarie
CSC Ghiroda și Giarmata Vii (Liga 3) – 1 februarie
Fortuna Becicherecu Mic (Liga 3) – 5 februarie
CSC Dumbrăvița (Liga 3) – 8 februarie
Radnicki Zrenjanin (Serbia – Liga 3) – 12 februarie
Șoimii Lipova (Liga 3) – 15 februarie
FK Zemun (Serbia – Liga 2) – 22 februarie

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI /Mediafax Foto

Pe aceeași temă