ASU Politehnica a câștigat meciul de verificare jucat cu CSM Lugoj în săptămână cu etape amânate în primele trei ligi. Ce au spun antrenorii după amical

Marius ANGHEL 03 Mar. 2018, 20:34 Pregătiri, amicale

ASU Poli a câștigat, astăzi, cu scorul de 4-1, amicalul programat cu ocupanta locul trei în Seria a 4-a a Ligii 3, CSM Lugoj. Cele două echipe s-au duelat pe terenul sintetic de la Baza Sportivă nr 2 a Politehnicii, construit de FRF pentru Centrul de Excelență. Lugojenii au reușit să deschidă scorul și să controleze jocul în debutul primei reprize.

Timișorenii nu l-au avut pe Ignea, accidentat, iar lugojenii au avut doar trei rezerve, pentru că Fridrich este accidentat, iar alți fotbaliști au jucat în alt amical al echipei a doua a clubului. CSM-ul a evoluat mai bine în debutul de meci și a și înscris în minutul 17. Velici a tras la poartă, Dur-Bozoancă a respins, iar Vlădia a reluat în plasă. Ulterior, timișorenii au avut o ocazie mare la o acțiune de atac la care și Sorescu și Lusamba au șutat din careu, dar portarul Păduraru a fost pe fază la ambele mingi.

Mai apoi, Krausz a avut o reluare cu capul în bara transversală. Pe finalul reprizei, atacantul Pădurariu a făcut henț în careu, iar Lusamba a putut egal la 1-1 din penalty-ul primit.

Repriza a doua, la discreția echipei lui Bogdan Andone

În repriza a doua, timișorenii au dominat jocul și acest lucru s-a concretizat și în goluri. În minutul 48, Raul Krausz a înscris cu capul din apropierea porții, după o fază pornită din centrarea lui Sorescu, plus o prelungire cu capul a lui Lusamba. În minutul 69, tânărul Coadă a majorat diferența din careu, cu un șut plasat, din careul mare, după o pasă de la Schieb. Ultimul gol s-a marcat înminutul 86, de către Motreanu, după o minge venită de la același Schieb.

Ambii antrenori, satisfăcuți de meci

Bogdan Andone a fost mulțumit de cum a jucat echipa sa. „Trebuie să ne adaptăm condițiilor meteo. A fost o săptămână dificilă, ne-am antrenat în balonul, am reușit să ne antrenăm pe sintetic. Trebuie să ne adaptăm din mers condițiilor meteo, schimbărilor din campionat. Un test util, am întâlnit o echipă foarte bună a Ligii a 3-a, care se bate cu șanse foarte mari la promovarea în Liga a 2-a. O echipă foarte bună, ca lot, jucători de calitate, un antrenament util. Mă bucur că nu am avut accidentări și cel mai important lucru e că băieții au fost implicați, că au avut atitudine pozitivă și mă bucur pentru ei că am avut și reușite. Asta este, la condițiile pe care le avem trebuie să ne adaptăm. Vom încerca să luăm meci cu meci următoarele etape”, a precizat antrenorul timișorenilor.

Cosmin Petruescu a reproșat unele erori elevilor săi, dar a fost mulțumit că a putut programa amicalul pe sintetic. „Din punct meu de vedere, a fost un test foarte util. Chiar aș vrea să le mulțumesc celor de la ASU Poli că s-au gândit la noi pentru acest joc. Cred că este singurul teren din zonă unde se poate juca fotbal astăzi și mă bucur că am avut posibilitatea să ne facem un antrenament. Legat de jocul propriu-zis, sunt deranjat de greșelile personale pe care le-am făcut. Era normal ca plusul de valoare și experiență competițională să fie în favoarea gazdelor noastre de astăzi. Dar sunt deranjat de greșelile personale pe care le-am făcut, pe care dacă vom continua să le facem în campionat ne vor costa. Toată săptămâna am lucrat în balon, este explicabil că am luat goluri pe faze fixe, deoarece nu le-am lucrat pe teren mare. Sperăm ca până săptămâna viitoare să remediem și aceste minusuri”, a precizat antrenorul lugojenilor.

ASU Poli: Dur-Bozoancă – Bilia, Scutaru, Mera, Taub – Krausz, C. Predescu, Vas. Nicolae – Sorescu, Lusamba, Giuricici
Au mai intrat: Dascălu – I. Plămadă, Coadă, Ghinescu, Poparadu, Schieb, Motreanu și Lazea

CSM Lugoj: Păduraru – Precupanu, Nicolescu, Miculescu, Roșie – Olariu, Vlădia, Mărmăneanu, Bozian – Velici, Pădurariu
Au mai intrat: David Filip, Daniel Filip și Radak

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TARU (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 03 Mar. 2018, 20:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă