ACS Berceni s-a impus la scor în amicalul cu CS Tunari. Ce jucători au revenit la echipa din Liga 2

Marius ANGHEL 13 Jul. 2015, 10:33 Pregătiri, amicale
ACS Berceni s-a impus la scor în amicalul cu CS Tunari.** Ce jucători au revenit la echipa din Liga 2

Printre echipele care au evoluat sezon trecut în Liga 2 și care și-au reluat deja pregătirea se numără și ACS Berceni. Echipa din comuna de lângă Capitală a susținut sâmbătă dimineață un prim amical al acestei veri, adversar fiindu-le CS Tunari.

Marin Dragnea și Virgil Nițoi, cei doi antrenori ai echipelor, au testat pe parcursul a două reprize a câte 60 de minute toți jucătorii pe care i-au avut la dispoziție. Gruparea din Berceni s-a impus cu 7-3, diferența dintre cele două formații fiind clară încă de la pauză, scor 6-1.

Pe lângă Cosmin Mihai și Rodrigue Etienne, singurii jucători care rămăseseră cu contracte, conducerea de la ACS Berceni a reușit, conform IlfovSport, să-i readucă la echipă pe portarul Manciu, Epaminonda Nicu, Robert Gheorghe, Ionuț Fâșie sau Alexandru Radu.

ACS Berceni – CS Tunari 7-3
C. Mihai (3), Lungu (2), Căpățână, Kilin / Păun (2), Panait

ACS Berceni a început în formula: Manciu – E. Nicu, R. Gheorghe, Fîșie, Badea – Căpățână, Al. Radu, Ettyen, C. Mihai – L. Dobre, Lungu

CS Tunari a primis pe teren din primul minut pe: Datcu – Dogaru, Ardeleanu, Pleșea, Mocanu – Bragă, Ivan, Dedu, Badea – Panait, Albu

Marius ANGHEL 13 Jul. 2015, 10:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă