Florin Marin, noul antrenor al Rapidului, îl vrea în Liga 2 și pe Daniel Niculae: „O să avem o discuție cu el”

Marius ANGHEL 24 Jul. 2015, 20:32 Liga 2
Florin Marin, noul antrenor al Rapidului, îl vrea în Liga 2 și pe Daniel Niculae:**

După o perioadă extrem de tensionată în care mai mulți antrenori au refuzat postul de antrenor, FC Rapid a reușit să numească un nou tehnician. Florin Marin, fostul antrenor al Oțelului, a semnat pe un sezon cu gruparea giuleșteană și va pregăti echipa în liga secundă. Contractul dintre cele două părți se va prelungi automat în eventualitatea în care Rapid promovează, a precizat tehnicianul în vârstă de 62 de ani.

Florin Marin a precizat că se bazează în continuare pe Daniel Pancu și vrea să-l convingă și pe Daniel Niculae să continue în Giulești. „De mâine îi dăm drumul la treabă. Am semnat pe un singur an, contractul se va prelungi automat dacă vom promova. Voi lucra împreună cu Ianovschi și Pârvu și aș mai vrea un antrenor cu portarii. Nu poți să îți îndeplinești obiectivele dacă nu ai o siguranță financiară. Domnul Moraru m-a asigurat că totul este în regulă. Mă bazez pe Pancu, se pregătește foarte bine și poate să facă față nu doar în liga a doua, ci și în prima ligă. Ne-am gândit și la Daniel Niculae, o să avem o discuție și cu el”, a declarat Florin Marin la DigiSport.

La Rapid, Florin Marin va face echipă tot cu Ovidiu Burcă, ca la Oțelul. Burcă a acceptat astăzi funcția de președinte al clubului.

Marius ANGHEL 24 Jul. 2015, 20:32 Liga 2
Pe aceeași temă