Șiman a cerut amânarea meciului cu Rapid Suceava! Avocatul său a adus dovezi că s-au plătit din baremurile restante!

Marius ANGHEL 29 May. 2013, 20:00 Liga 2
Șiman a cerut amânarea meciului cu Rapid Suceava!** Avocatul său a adus dovezi că s-au plătit din baremurile restante!

UPDATE2: Răsturnare de situație în cazul Sportul – Rapid Suceava. Avocatul lui Șiman a fost la FRF azi si a depus o cerere de amânare a jocului cu Rapid Suceava. El a adus și câteva ștate de plată prin care ar fi arătat că ar fi achitat o parte din restanțele către arbitrii. În aceste condiții, o decizie va fi luată zilele viitoare, astfel că meciul nu se poate considera ca pierdut la masa verde.


UPDATE1: În această dimineață, rapidiștii din Suceava au primit acceptul de la FRF că pot pleca spre casă. Forumul le-a acordat o hârtie oficială cum că meciul cu Sportul Studențesc nu se va mai disputa.

În urma acestei decizii, soarta echipei bucureștene e decisă, aceștia urmând a pierde la „masa verde” meciul cu Rapid CFR Suceava. Fiind la a doua partidă pierdută în afara terenului, Sportul va fi automat exclus din campionat și retrogradat în Liga a III-a. Motivul neprogramării în campionat, în penultima etapă a returului, este neachitarea baremurilor către arbitri.

Articol scris de Daniel REMEȘ


EXCLUSIV! S-a rezolvat situația retrogradatelor!** Sportul, neprogramat cu Rapid și exclus

Sportul Studențesc pare a fi ultima echipă retrogradată în acest sezon din Seria I a Ligii a II-a. Echipa bucureșteană este neprogramată pentru meciul cu Rapid CFR Suceava și, în caz că nu vor face ceva pentru a rezolva problemele, i se alătură lui Dinamo II în drumul către Liga a III-a.

Programată inițial să-și dispute meciul de pe teren propriu cu Rapid CFR Suceava pe stadionul lui Dinamo, echipa lui Vasile Șiman a fost în cele din urmă neprogramată, dovadă stând ultima actualizare a site-ului CCA (foto mai sus).

Contactat telefonic de Liga2.ro, Vasile Șiman a oferit un răspuns șocant: „Cum să nu fiu programat? Habar nu am despre asta. O să mă interesez la Federație. Nu cred că nu se joacă.” Patronul Sportului nu știa că echipa sa n-a fost programată pentru meciul de mâine, această informație aflând-o de la reporterul nostru.

Surse din cadrul Federație ne-au dezvăluit că echipa bucureșteană n-a plătit niciun barem de arbitraj pentru meciurile din retur, acesta fiind motivul pentru care n-a fost programată în campionat.

În cazul în care Șiman nu va face o minune și nu va plăti datoriile pentru Sportul aceasta ar fi cea de-a doua neprogramare în campionat. În primul meci al turului, cu Farul, „studenții” au pierdut la „masa verde” după ce jucătorii au refuzat să intre pe teren și de atunci sunt în grevă.

În privința rapidiștilor, veniți de marți în București, aceștia au aflat în această seară că meciul nu se va mai disputa. Sucevenii vor petrece și această seară în Capitală, mâine dimineață urmând a pleca spre casă.

Articol scris de Marian DIMA și Daniel REMEȘ

Marius ANGHEL 29 May. 2013, 20:00 Liga 2
Pe aceeași temă