Pleacă Vasile Miriuță de la Hermannstadt? Antrenorul ar fi semnat cu altă echipă chiar înaintea barajului cu „U” Cluj! Reacția lui Iuliu Mureșan

Marius ANGHEL 09 Jun. 2019, 10:58 Diverse
Pleacă Vasile Miriuță de la Hermannstadt?** Antrenorul ar fi semnat cu altă echipă chiar înaintea barajului cu

Vasile Miriuță (50 de ani), antrenorul echipei FC Hermannstadt, ar fi semnat cu formația maghiară Kisvarda, anunță transilvaniareporter.ro. Potrivit sursei citate, contractul s-ar fi parafat în cursul acestei săptămâni, înaintea barajului pe care FC Hermannstadt trebuie să îl susțină în fața lui „U” Cluj și care ar prima mansă programată chiar astăzi, la Cluj Napoca, de la ora 18:00.

Miriuță și-a exprimat nemulțumirile acumulate în ultima perioadă după ultima etapă din play-out-ul Ligii 1, când a învins Dunăra Călărași cu un gol marcat în minutul 90+6 și a a ajuns astfel la barajul de rămânere în prima ligă. „Multă lume nu știe. Ai condiții de liga a patra și vrei să rămâi în Liga 1. E o minune că mai jucăm încă barajul. Vor fi două meciuri extrem de grele la baraj. U Cluj e o echipă cu tradiție, chiar am mulți prieteni la U. Le-am și zis că era mai bine pentru ei să fi promovat direct. Vor fi două meciuri extraordinar de grele”, spunea Miriuță, care a preluat echipa în octombrie 2018.

„Astea sunt ‘șopârle'”

Totuși, Iuliu Mureșan, directorul executiv al FC Hermannstadt, crede că aceste informații sunt jocuri de culise ale celor de la Universitatea Cluj înaintea barajului. „Astea sunt ‘șopârle’ băgate înaintea unui meci important. Nu e așa! Nu comentăm așa ceva. Unii cred că au vreu efect, dar nu au niciunul asupra noastră. Așa cum bagă unii că vor să cumpere jucători de la echipa pe care urmează să o întâlnească, iar alții că vor antrenorul sau alte minuni. Se întâmplă de ani de zile, fac parte din fotbalul românesc de mult timp, dar nu mai au efect”, a spus Mureșan pentru ProSport.

CITEȘTE aici ce a declarat Vasile Miriuță înaintea meciului tur cu „U” Cluj

Kisvarda a terminat pe locul 9 campionatul, la 4 puncte de ultimul loc care duce în liga a doua. La gruparea maghiară sunt legitimați patru jucători români: Mihai Mincă, Cornel Ene, Gicu Grozav și Sergiu Negruț. În momentul de față, Kisvarda este antrenată de Dajka Laszlo, care a preluat conducerea băncii tehnice la începutul stagiunii recent încheiate. Potrivit Transfermarkt, înțelegerea este scadentă pe 30 iunie 2019.

Universitatea Cluj și FC Hermannstadt se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, pe Cluj Arena, pentru meciul tur al barajului pentru Liga 1. Returul se va disputa miercuri, 12 iunie, la Sibiu, pe stadionul Municipal, tot de la ora 18:00.

Marius ANGHEL 09 Jun. 2019, 10:58 Diverse
Pe aceeași temă