Chestiune de PR! Petrolul devine un club semi-corporatist

Marius ANGHEL 25 Jun. 2019, 23:34 Diverse
Chestiune de PR!** Petrolul devine un club semi-corporatist

Petrolul devine un club semi-corporatist, iar acest lucru se vede în tot! Strict pe partea care interesează ziariștii, cei „de sport” se pot amuza copios cu noua abordare, una plină de „limbă de lemn”!

Iată un scurt fragment din comunicatul postat pe site-ul clubului, conceput probabil de „doamne” cărora fotbalul le aduce un mare „avantaj” – pleacă singure la cumpărărturi!

Cităm: „Referindu-se la obiectivele în noul post, Flavius Stoican a declarat: «Îmi doresc performanță sportivă, principii și norme etice în abordarea jocului, o echipă motivată și dornică de victorie, toate încununate ne vor călăuzi spre atingerea obiectivului de calificare în prima Liga de Fotbal, la finalul acestui an competițional.”

„Istoria ne-a învățat că Petrolul este o echipă a familiilor și a generațiilor, tocmai de aceea în acest sezon vom face o schimbare, ne vom concentra mai mult pe fotbalul de altădată, pe tradiție (…) Și pentru acest sezon lotul se va bucura de unele dintre cele mai bune condiții din fotbalul românesc, de la echipament la cantonamente, totul pentru a crea un mediu în care jucătorii să își dorească să joace, să se bucure de experiența jocului, dar și de lupta și provocările acesteia, până în ultimul minut de joc, până la obiectivul final”, a continuat Marius Stan. Pionierii încă aplaudă!

Acum, cine a fost la conferința de presă poate „jura” că niciodată aceste fraze nu au fost rostite, exact cum sunt redate în comunicat! Sau, cum spunea Stoican, cu câteva luni în urmă, la Iași… „Și mama dacă vine și se ia de jucătorii mei, o iau așa de limbă și o mănânc”. Ce evoluție în limbaj!

Acum, deși suportați greu „sfaturile”, lăsați doamnele respective să se ocupe de comunicatele de specialitate! Cum a refulat canalizarea după ultima ploaie sau cine știe de alte subiecte „din fișa postului”… Să pui în gura lui Marius Stan că echipa se va bucura de cele mai bune echipamente (apropos, să știți că cele mai importante „piese” pentru un fotbalist – ghetele și apărătorile, fiecare și le cumpără / alege singur și dacă joacă la Real Madrid, nu doar la Petrolul) duce spre ridicol un discurs al fostului „campion-edil” de Galați, care chiar a avut substanță fotbalistică! Prin abstracție, dacă avem patru echipe dintre care una se îmbracă de la Nike, una de la Adidas, una cu Joma și a patra cumpără de la … Europa, avem și clasamentul stabilit? Iar dacă unii stau la 3 stele, alții la 4 sau 5, s-a dat și trofeul de campioană?

În concluzie, nu lăsați ziariștii de sport să emită comunicate despre calitatea apei! Doar dacă e minerală și sursa izvorului este… zona Ceptura!

Marius ANGHEL 25 Jun. 2019, 23:34 Diverse
Pe aceeași temă