DEZINTERES: Doar patru echipe au trimis hârtie pentru a mandata federația să ceară scoaterea Ligii 2 de la casele de pariuri

Mihai Andries 29 Mar. 2015, 22:09 Liga 2
DEZINTERES:** Doar patru echipe au trimis hârtie pentru a mandata federația să ceară scoaterea Ligii 2 de la casele de pariuri

Ca în fiecare an, scandalul pariurilor a stârnit controverse în Liga 2, cele mai mari discuții fiind iscate de meciurile Rapidului sucevean. În aceste condiții, nu puține au fost cluburile care au cerut ca, pentru a se termina o dată pentru totdeauna cu aceste discuții, să se găsească o soluție pentru scoaterea meciurilor Ligii 2 de la pariuri.

În acest sens, s-a găsit o soluție legală însă pentru acest lucru era necesară mandatarea federației de către cluburile participante la competiție pentru a putea solicita interzicerea listării partidelor de către casele de pariuri. Pe 12 martie, Auraș Brașoveanu lansa un apel către colegii de eșalon în care spunea că „toate cluburile din Liga 2 sunt invitate ca până luni să trimită în scris către FRF o adresă prin care mandatează Federația ca, în numele lor, să facă demersurile legale privind procedura de interzicere a listării jocurilor din Liga 2 la pariuri. Sperăm ca această problemă să fie rezolvată până la începerea play-off-ului și play-out-ului, astfel ca aceste meciuri să nu mai ajungă la pariuri. Insist pe lângă colegii mei să trimită acest mandat către FRF până luni”

Din păcate, demersul său s-a dovedit a fi inutil, pentru că doar patru cluburi au trimis hârtie la FRF: Farul, Rapid CFR Suceava, CS Balotești și FC Olt Slatina.

„Datele oficiale venite de la federație sunt că doar patru echipe au trimis hârtie. În afară de Farul, au mai fost Rapid Suceava, Baloteștiul și Slatina. O să am o discuție cu toată lumea la Adunarea Generală a FRF și am să le cer din nou să trimită. Ar fi fost ideal să prindem play-off-ul și play-out-ul, pentru ca aceste meciuri să nu mai fie listate la pariuri” a declarat Auraș Brașoveanu pentru Liga2.ro.

Rămâne de văzut dacă de data aceasta, demersul reprezentantului echipelor din Liga 2 în Comitetul Executiv va avea mai mult succes.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 29 Mar. 2015, 22:09 Liga 2
Pe aceeași temă