Dacă nu e Bucurescu, atunci e Țermure

13 Jan. 2009, 18:28 Liga 2
Dacă nu e Bucurescu, atunci e Țermure

Deși se părea că Bucurescu va fi noul antrenor al echipei, conducerea de la CS Buftea nu a reușit să ajungă la o înțelegere cu acesta. Deoarece timpul curgea în defavoarea lor, oficialii ilfoveni au fost nevoiți să se orienteze asupra altui tehnician așa că a fost adus ca principal Cristian Țermure.

 

După ce în startul turului a fost antrenor-jucător la FCM Târgoviște, după venirea lui Petre Gigiu în Cetatea Chindiei, a ajuns la echipa a doua a târgoveștenilor din Liga a IV-a dâmbovițeană. După puțin timp de la această “retrogradare”, Țermure a părăsit FCM-ul pentru gruparea de Liga a III-a, Viitorul Pucioasa unde a fost folosit doar ca jucător.

Înainte de a semna cu Buftea, noul tehnician a fost la un pas de a reveni la Târgoviște în weekendul anterior, însă conducerea dâmbovițeană i-a oferit doar un post de antrenor la o grupă de copii și ca atare discuțiile s-au încheiat.

Revenind la gruparea ilfoveană, fostul antrenor cu portarii, Nicolae Ciocănișteanu a fost desemnat antrenorul secund al echipei.

 

“Acum este oficial, nu se va mai schimba nimic. Țermure este noul antrenor al echipei și chiar dacă lotul nu este definitivat încă, noi le vom rezolva pe toate săptămâna asta.”, a spus Constantin Niță, președintele CS Buftea.

 

Articol scris de Gabriela Grigore, Mihai Andrieș

13 Jan. 2009, 18:28 Liga 2
Pe aceeași temă