Hermannstadt produce marea surpriză a optimilor Cupei, elimină o nouă echipă de Liga 1 și obține calificarea în sferturi. Trupa lui Pelici a învins-o clar pe Juventus

Marius ANGHEL 30 Nov. 2017, 21:32 Cupa
Hermannstadt produce marea surpriză a optimilor Cupei, elimină o nouă echipă de Liga 1 și obține calificarea în sferturi.** Trupa lui Pelici a învins-o clar pe Juventus

După FC Voluntari, deținătoarea Cupei României și a Supercupei, AFC Hermannstadt a mai eliminat o grupare din Liga 1 în competiția KO. Echipa sibiană a obținut, astăzi, pe teren propriu, calificarea în sferturile de finală după ce a învins-o cu scorul de 2-0 (0-0) pe Juventus București.

Liderul Ligii 2 s-a impus grație autogolului lui Ovidiu Morariu, din minutul 59, fundașul reluând în propria poartă, cu capul, un balon centrat de Mihai Stancu, și a reușitei lui Daniel Tătar, din minutul 67, care a înscris cu un șut din afara careului mare.

AFC Hermannstadt: H. Moldovan – Mih. Stancu, Ct. Pîrvulescu, I. Stoica, D. Tătar – Dâlbea (cpt.)(Boboc 78′), Necșulescu – S. Lupu (Hergheligiu 56′), Bg. Rusu, Iul. Popa – Cârstean (Neacșa 64′)
Antrenor: Alexandru Pelici

Juventus București: Stoian – Val. Dima, Morariu (Măzărache 60′), Walace, Fl. Ștefan – Mihăescu, Bărbulescu (Băjenaru 74′) – Al. Zaharia (Călințaru 46′), Sesar, Dzalamidze – Țîră
Antrenor: Marin Barbu

AFC Hermannstadt este singura echipă din ligile inferioare care a reușit să se califice în sferturile Cupei României. Celelalte grupări din Liga 2 sau 3 care au jucat în optimi, Unirea Slobozia, CS Afumați, CS Mioveni, Universitatea Cluj și Chindia Târgoviște, fiind eliminate. Alături de sibieni, în sferturi au ajuns și CSM Politehnica Iași, CS Universitatea Craiova, FC Botoșani, Gaz Metan Mediaș, Dinamo București și Astra.

Următorul meci al echipei AFC Hermannstadt e programat duminică, 3 decembrie, de la ora 12:00, pe stadionul din Buftea, cu CS Balotești. Partida contează pentru etapa a 20-a a Ligii 2, prima din retur. Echipa Sibiului a încheiat turul pe primul loc, cu 44 de puncte, în vreme ce CS Balotești se situează pe locul 18, având 17 puncte.

Marius ANGHEL 30 Nov. 2017, 21:32 Cupa
Pe aceeași temă