1-0 și la gară! CFR a trecut de Chindia, după un meci fără istoric. Jucătorii lui Viorel Moldovan nu le-a pus deloc probleme clujenilor

Marius ANGHEL 26 Sep. 2018, 23:52 Cupa
1-0 și la gară!** CFR a trecut de Chindia, după un meci fără istoric. Jucătorii lui Viorel Moldovan nu le-a pus deloc probleme clujenilor

Când ai patru cupe în palmares, așa cum e cazul CFR-ului, ești obligat să îți propui încă un astfel de trofeu în fiecare an, indeferent ce fel de sezon ai, ce vremuri traversezi sau pe ce jucători te bazezi. Miercuri noapte, echipa din Liga 1 Betalo a Clujului a jucat cu una dintre cele mai bune cluburi din Liga 2, Chindia lui Viorel Modovan.

Conceicao a introdus mai multe rezerve, l-a debutat pe fiul lui Ionel Ganea și a încercat să-l reintroducă în circuit pe accidentatul Culio. Dintre titularii obișnuiți doar Djokovic și Manea au fost păstrați. Clujenii au început să-și creeze din start ocazii, fără să forțeze, cu Djokovic, Moutinho și Tambe dintre cei mai activi jucători. În mod logic a venit și golul. Portughezul Moutinho a centrat din stânga, iar Tambe (33) a venit nemarcat în careul mic și a înscris la colțul scurt.

Chindia nu a putut să facă față și atacanții lui Moldovan l-au văzut destul de puțin la față pe portarul Jesus Fernandez.

În repriza a doua plictiseala s-a așternut pe arena din Mioveni, acolo unde galeria echipei târgoviștene a scandat obsesiv că vrea stadion. CFR s-a mulțumit să plimbe mingea de-a latul terenului, iar jucătorii de la Chindia au alergat „în gol” și păreau mulțumiți că pierd la limită. A fost un singur șut pe poartă în repriza zadarnică, venit de la Liviu Mihai, cu o execuție de pe la 25 de metri, care nu-i putea crea probleme lui Fernandez (87).

S-a terminat 1-0 pentru CFR, iar clujenii trec mai departe după un meci în care au jucat cu „frâna trasă”, iar adversarul nu s-a putut ridica la nivelor campioanei. Problema lui Conceicao este însă că în afara lui Tambe, restul rezervelor utilizate astăzi din primul minut n-au arătat că pot să amenințe locurile de titulari.

CHINDIA TÂRGOVIȘTE – CFR CLUJ     0-1
Robert Tambe 33′

Ius. Popescu – Martac, Vătavu (Andr. Lungu 85′), Acasandrei, D. Dumitrașcu – Dudea – Rogoveanu (Cherchez 46′), D. Novac (cpt.), Crinel Stoica (Liv. Mihai 58′) – D. Florea, Cr. Neguț
Rezerve neutilizate: Meilă – Andr. Șerban, Mihaiu, Bg. Vasile
Antrenor: Viorel Moldovan

Jesus Fernandez – Cr. Manea, Lang, Andr. Mureșan (cpt.), Andr. Radu – Djokovic, Hoban, Culio (Bordeianu 56′) – G. Ganea (Mailat 59′), Tambe, Thierry Moutinho (Al. Ioniță 86′)
Rezerve neutilizate: Arlauskis – Al. Păun, Val. Costache, Urko Vera
Antrenor: Antonio Conceicao

Stadion: Orășenesc (Mioveni – Argeș); Spectatori: 1.000; Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galați); Asistenți: Sebastian Stoianov (Constanța) și Marius Cristian Marchidanu (Brăila).

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Marius ANGHEL 26 Sep. 2018, 23:52 Cupa
Pe aceeași temă