CSM Râmnicu Vâlcea nu se desființează de tot. Măsurile pe care vor să le ia conducătorii clubului oltean: „Sperăm să găsim înțelegere la primărie”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 17 Feb. 2017, 11:03 Liga 2
CSM Râmnicu Vâlcea nu se desființează de tot.** Măsurile pe care vor să le ia conducătorii clubului oltean:

După ce echipa de seniori a CSM Râmnicu Vâlcea, participantă în campionatul Ligii 2, s-a desființat în această iarnă, cele cinci grupe de juniori ale clubului ar putea continua în competițiile juvenile în care sunt angrenate.

Managerul CSM-ului, Lucian Munteanu, spune că, pentru juniori, continuarea competițiilor este foarte importantă. „Firma Damila face eforturi ca echipele de juniori să continue. Pentru copii ar fi important să aibă competiție. Sperăm să găsim înțelegere la primărie și juniorii noștri să poată evolua în Zăvoi, momentan, ei se pregătesc la stadionul Oltchim”, a spus, pentru Liga2.ro, Munteanu.

Informația a fost confirmată pentru Liga2.ro și de Auraș Brașoveanu, unul dintre cei doi reprezentanți ai cluburilor din Liga 2 în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal: „Cu Vâlcea am avut o discuție și mi-a confirmat faptul că retrage echipa de seniori și vor participa în continuare la nivel de juniori A și B”.

Vârfurile grupei de republicani au fost împrumutate la CS U Craiova, iar un contingent important a ajuns și la Șirineasa. „De la echipa de republicani am împrumutat trei jucători la CS U Craiova, pe Tîrș, Spîrleanu și Pistrițu. O serie de juniori i-am împrumutat la Șirineasa, pe Teodorescu, Bogdan Popescu, Radu, plus seniorii Georgescu și Marin. Tot acolo am prelungit împrumuturile celor care erau deja, Tănăsescu, Roșioanu, Horumbă, Preda”, a mai spus managerul Lucian Munteanu.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 17 Feb. 2017, 11:03 Liga 2
Pe aceeași temă