Veste proastă pentru Concordia după meciul cu Reșița: căpitanul echipei a suferit o fractură. Cât stă pe tușă Dobrosavlevici

Marius ANGHEL 08 Sep. 2019, 16:43 Campionat
Veste proastă pentru Concordia după meciul cu Reșița: căpitanul echipei a suferit o fractură.** Cât stă pe tușă Dobrosavlevici

Concordia Chiajna a câștigat meciul de pe teren propriu cu CSM Reșița, cu 2-1, sâmbătă, în etapa a 6-a a Ligii 2, însă echipa ilfoveană a suferit și o pierdere.

Căpitanul Alin Dobrosavlevici s-a accidentat în minutele de final într-un duel aerian avut cu Lorenzo Acka, iar după partidă a fost transportat la spital, acolo unde a fost diagnosticat cu fractură de piramidă nazală. Fundașul va fi nevoit să își ia o perioadă de repaus de două săptămâni, astfel că va pierde cel puțin următoarele trei meciuri ale echipei sale, cu Steaua, în Cupa României, și cu Viitorul Pandurii și Campionii FC Argeș, în campionat.

Dobrosavlevici va fi nevoit să joace apoi cu mască pe față pentru a se proteja.

„În partida cu CSM Reșița, din cadrul etapei a VI-a, Alin Dobrosavlevici a suferit o accidentare care îl va ține departe de dreptunghiul verde două săptămâni. La un duel aerian cu Lorenzo Acka, căpitanul „vulturilor” a fost lovit în plină figură. Acesta a continuat partida, dar, la finalul celor 90 de minute plus prelungiri, a fost transportat de către una dintre ambulanțele de la fața locului la Institutul de Fonoaudiologie și Chirurgie Funcțională „Dorin Hociotă”.
Diagnosticul este de fractură de piramidă nazală și perioada recomandată de repaus complet este de două săptămâni, perioadă la sfârșitul căreia căpitanul nostru se va alătura colegilor săi , însă nu fără să utilizeze o mască de protecție pentru nas. Recuperare grabnică, Dobro!”
, a anunțat Concordia Chiajna pe pagina sa de Facebook.

Echipa din Chiajna l-a pierdut pentru acest an și pe mijlocașul Ionuț Păun (19 ani), care la meciul cu Farul a suferit o fractură de claviculă.

Diniță: „Vrem să punem presiune pe echipele de pe primele locuri”

După victoria obținută cu CSM Reșița, Concordia Chiajna a acumulat 10 puncte și a urcat pe locul 10 la finalul etapei a 6-a, fiind la egalitate cu alte patru echipe, Metaloglobus, Rapid, Petrolul și Viitorul Pandurii. Golurile cu reșițenii le-a reușit Alexandru Albu în mintele 17 și 74, după faze trase parcă la indigo, cu reluări cu capul din 6 metri, în timp ce pentru adversari a redus din diferență, direct din lovitură liberă, Călin Cristea (87).

„A fost un meci foarte greu, am întâlnit o echipă bună, preocupată să joace fotbal. Față de meciul trecut am schimbat patru jucători și cred că încă nu avem omogenitate în primul 11. Sper ca de la meci la meci să creștem, să practicăm un joc bun și să avem rezultate din ce în ce mai bune. Sunt mulțumit de prestația jucătorilor mei, iar promovarea este obiectivul nostru. Sper să stăm cât mai aproape de locurile fruntașe și de la meci la meci să creștem. Vrem să punem presiune pe echipele de pe primele locuri”, a spus, citat de Caraș Online, antrenorul Laurențiu Diniță, la finalul partidei cu CSM Reșița.

Pentru Concordia urmează meciul din Turul 4 al Cupei României, de miercuri, de la ora 16:30, cu Steaua, pe stadionul Juventus, iar în campionat joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Drobeta Turnu Severin, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, echipă care tocmai a băut cu 2-1 Rapidul în Regie.

Foto: Concordia Chiajna

Marius ANGHEL 08 Sep. 2019, 16:43 Campionat
Pe aceeași temă