A venit verdictul! Ce a pățit marcatorul primului gol al Chiajnei în meciul cu Farul și cât va fi nevoit să stea pe tușă: „Întreg colectivul clubului este alături de Ionuț”

Marius ANGHEL 20 Aug. 2019, 11:27 Campionat
A venit verdictul!** Ce a pățit marcatorul primului gol al Chiajnei în meciul cu Farul și cât va fi nevoit să stea pe tușă:

Concordia Chiajna nu-l va putea utiliza pentru o perioadă destul de îndelungată pe jucătorul care a deschis scorul în meciul de duminică, de pe teren propriu, cu Farul Constanța, câștigat cu 2-1, în cadrul etapei a 3-a a Ligii 2. Mijlocașul Ionuț Păun (19 ani) a suferit o fractură de claviculă în ultimele minute ale partidei cu constănțenii, atunci când a și fost luat cu ambulanța de pe teren și transportat direct la spital. Jucătorul va trebui să aștepte 21 de zile, iar, apoi, în urma unei reevaluări, va afla dacă va suferi o intervenție chirurgicală sau va începe recuperarea pentru a reveni pe teren.

Păun s-a accidentat în minutul 87 al meciului cu Farul într-un duel cu Antonio Cruceru, care a căzut peste el. Jucătorul a mai rezistat câteva momente pe teren, iar apoi s-a prăbușit, fiind nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță pentru a i se pune un guler cervical și pentru a fi transportat la spital. Întreaba operațiune petrecută pe teren a durat aproximativ opt minute, iar în locul lui Păun, pe teren, a fost introdus Cosmin Obedeanu.

„Situație medicală Ionuț Păun.
În minutul ’87 al partidei din cadrul etapei a treia a Ligii a 2-a Casa Pariurilor, CS Concordia Chiajna-FC Farul Constanța, marcatorul primului gol al Concordiei, Ionuț Păun a suferit un traumatism la nivelul articulației umărului, în urma unui duel Antonio Cruceru. Cu diagnosticul de fractură claviculară, Păun a fost transportat la spitalul Universitar de Urgență București, unde i s-a făcut o reducere a capetelor osoase și imobilizare în bandaj Nicorson Johnson, bandaj pe care va fi nevoit să il poarte timp de 21 de zile. În data de 20.08.2019, mijlocașul urmează să facă o reevaluare pentru a se stabili dacă este necesară intervenția chirurgicală. Întreg colectivul clubului este alături de Ionuț și îi urăm recuperare grabnică!”
, a anunțat clubul din Chiajna situația medicală a jucătorului.

Ionuț Păun a reușit să deschidă scorul în meciul cu Farul în minutul 9. Atunci, a preluat o minge în centru și a tras de la circa 20 de metri direct lângă bara din stânga porții apărate de Muțiu, aproape de vinclu. Cu un minut mai înainte, același Păun a avut un șut aproape asemănător, însă de la 12 metri central, dar balonul s-a dus puțin pe lângă același vinclu. Farul a egalat în minutul 22, prin Ionuț Ursu, apoi a venit eliminarea lui Alin Dobrosavlevici, în minutul 26, căpitanul Chiajnei, dar, în ciuda inferiorității numerice, Concordia a dat lovitura pe finalul partidei, când a marcat prin Costin Ciucureanu, în minutul 75, cu un alt șut din afara careului, și a obținut victoria cu 2-1.

La finalul partidei, antrenorul Concordiei, Laurențiu Diniță, spera ca accidentarea lui Ionuț Păun să nu fie gravă. „Cred că i-a sărit clavicula. Sper să fie bine și să-l aducem cât mai repede lângă de noi”, a spus Diniță.

Ionuț Păun a evoluat pentru Concordia Chiajna în două meciuri în acest sezon. Cu Rapid (1-3) a intrat pe teren în minutul 66, în locul lui Ciucureanu, iar cu Farul (2-1) a început titular și a fost înlocuit cu Obedeanu din cauza accidentării, în minutul 90+5. În primul joc al sezonului, cu Daco-Getica (1-0), nu a fost utilizat de antrenorul Laurențiu Diniță.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) / Concordia Chiajna

Marius ANGHEL 20 Aug. 2019, 11:27 Campionat
Pe aceeași temă