Patru „boabe” la Mangalia și gata cu gândurile de promovare

21 Nov. 2011, 12:17 Campionat
Patru „boabe

Evoluție foarte slabă a Farului, ieri, la Mangalia. „Marinarii” au fost învinși de Callatis, scor 0-4 (0-0), într-o partidă contând pentru etapa a 14-a a Ligii a II-a, și joaca de-a promovarea s-a terminat.

Venită cu gânduri mari la Mangalia, FC Farul nu s-a ales cu nimic din deplasarea din sudul litoralului. Prima repriză a fost una cenușie, din care sunt de reținut numai două faze: golul lui Pătulea, din minutul 39, anulat eronat pe motiv de ofsaid, și faza din careul Farului, un minut mai târziu, când gazdele au cerut penalty, pentru un presupus henț, însă arbitrul Amarandei a lăsat jocul să continue.

Repriza secundă a aparținut în totalitate Callatisului. Bardu a deschis scorul în minutul 54, cu o „foarfecă” la colțul lung, apoi Răvoiu a mărit diferența, în minutul 64, trimițând balonul în poartă din marginea careului mic. Patru minute mai târziu, Samson (foarte bun pe banda dreaptă a Mangaliei) i-a făcut franjuri pe fundașii Farului, a scăpat spre poartă și a pasat altruist către Cogali, care a înscris pentru 3-0. Pentru ca show-ul să fie complet, în minutul 77, Samson i-a oferit un „assist” și nou intratului Ungureanu, care a deviat cu capul în poartă: 4-0.

De remarcat faptul că, la cel puțin trei dintre golurile Mangaliei, portarul Toma are partea sa de vină. De altfel, dacă se dorește într-adevăr formarea unei echipe competitive, Farul trebuie să-și ia, în primul rând, un portar serios, actualul goalkeeper fiind foarte departe de cerințele postului.

Callatis (antrenor, Mugurel Cornățeanu): Neagu, Samson, Răvoiu, Damian, Miron, E. Cogali, I. Florea (80 Huzuneanu), Bolat, Bardu (cpt.) (72 Kamara), Cojenel, Doicaru (76 Ungureanu)
FC Farul (antrenor, Marian Pană): Toma, Dobre, Buzea, Stegaru, V. Sandu, Nițescu (27, Paraschiv), Stăncioiu (cpt.), Neagoie, Ivanovici, Badea (67 V. Florea), Pătulea

Sursa: Cuget Liber

21 Nov. 2011, 12:17 Campionat
Pe aceeași temă