Kerezsy își încurajează jucătorii după înfrângerea cu Chindia. „Nu a lipsit mult să producem o semisurpriză la Târgoviște. Sunt mulțumit de jocul echipei”

Marius ANGHEL 28 Mar. 2018, 14:07 Campionat
Kerezsy își încurajează jucătorii după înfrângerea cu Chindia.**

Știința Miroslava nu a reușit să producă surpriza pe terenul Chindiei Târgoviște, marți, în primul meci al rundei a 23-a a Ligii a 2-a. Gazdele s-au impus cu 2-0 (1-0), dar victoria s-a conturat destul de greu, nu fără emoții, golul desprinderii dâmbovițenilor venind în prelungiri.

Miroslava a început slab meciul, dar pe parcurs a echilibrat disputa și și-a creat câteva bune ocazii de a înscrie în repriza secundă, rămase fără rezultat.

Antrenorul Științei, Adrian Kerezsy, s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi și consideră că nu a lipsit mult să obțină un rezultat de egalitate pe terenul unei formații pretendente la promovare.

„Am întâlnit una dintre cele mai bune formații din serie și consider că am făcut un joc bun. Cu excepția primului sfert de oră, meciul a stat sub semnul echilibrului. Am luat un gol prea repede, la o neatenție în apărarea noastră în urma unei faze fixe, după primirea golului ne-am clătinat puțin și gazdele și-au mai creat câteva ocazii bune. După minutul 15, am reușit să echilibrăm jocul, am avut chiar și șansa golului prin Ambrosie. Repriza a doua a fost a noastră aproape în totalitate, am controlat jocul, am fost mai proaspeți decât gazdele, care vedeau după o deplasare la Timișoara. Ne-am creat câteva ocazii și cred că am fi meritat un gol. La ultima fază, în timp ce noi căutam golul egalării, Chindia ne-a surprins pe un contraatac și a făcut 2-0. Nu pot să fiu mulțumit de rezultat, în schimb sunt mulțumit de jocul echipei. Cu excepția primului sfert de oră, am făcut un joc bun pe terenul unei echipe puternice. Băieții au jucat cu ambiție, au avut un plus de determinare și acest lucru mă bucură. Puțin a lipsit să obținem un rezultat bun și să producem o semisurpriză”, a declarat Kerezsy.

Tehnicianul speră ca elevii săi să facă un joc la fel de bun și cu FC Hermannstadt, sâmbătă, de la ora 12:00, în deplasare la Sibiu. „Am demonstrat în meciul cu Chindia că ne putem ridica la nivelul echipelor cu pretenții la promovare. Sper să facem un joc bun și la Sibiu și să obținem un rezultat favorabil. Voi face și în acest meci câteva modificări, pentru că intervine oboseala, există riscul unor accidentări și nu vreau să risc. Le voi da tuturor șansa să joace”, a completat antrenorul Științei.

Kerezsy nu va conta în meciul de sâmbătă, de la Sibiu, pe serviciile lui Sebastian Bucur, suspendat pentru cumul de cartonașe.

După 26 de meciuri desfășurate în acest sezon, Știința Miroslava se află pe locul 15, primul de deasupra locurilor retrogradabile, cu 27 de puncte, însă ar putea pica în „zona roșie” după desfășurarea celorlalte meciuri de astăzi ale etapei a 23-a.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Știința Miroslava

Marius ANGHEL 28 Mar. 2018, 14:07 Campionat
Pe aceeași temă