Conducerea clubului UTA a ținut să aibă și ea o replică în conflictul cu Concordia Chiajna, dar spune că nu vrea „polemici sau război cu declarații ironice, nereale, tipice”

Marius ANGHEL 26 Nov. 2019, 12:32 Campionat
Conducerea clubului UTA a ținut să aibă și ea o replică în conflictul cu Concordia Chiajna,** dar spune că nu vrea

Conducerea clubului UTA a vrut să aibă, la rândul ei, un cuvânt de spus în conflictul dintre echipa arădeană, din partea căreia a vorbit antrenorul Laszlo Balint, și Concordia Chiajna. Balint a făcut scandal la conferința de la finalul jocului cu Farul, duminică, nemulțumit de programarea jocului cu ilfovenii peste două zile, iar șefii Concordiei i-au răspuns printr-un comunicat și reacția lui Auraș Brașoveanu.

Conducerea clubului UTA a postat, luni seară, un scurt comunicat pe această temă, în care confirmă afirmațiile făcute de Laszlo Balint și transmite că nu mai vrea polemici sau război, nemulțumită parcă de faptul că echipa ilfoveană a îndrăznit să își spună punctul de vedere după ce fusese atacată de antrenor.

„Vizavi de conflictul creat în presă de clubul Concordia Chiajna prin răspunsurile la conferința de presă a antrenorului nostru, confirmăm că toate afirmațiile domnului Laszlo Balint sunt reale și exacte. Mai departe, nu dorim să intrăm în polemici sau într-un război al declarațiilor ironice, nereale, tipice…

Invităm publicul să vină în număr cât mai mare la stadion pentru a încuraja echipa care suntem siguri că va aborda jocul ca pe toate celelalte, cu o atitudine specifică UTA-ei, chiar și în condițiile ritmului infernal din această perioadă.

Pentru noi doar UTA contează!”, e comunicatul semnat de conducerea Clubului UTA.

Astăzi, de la ora 14:00, la Arad, pe stadionul Motorul, UTA joacă meciul restant din etapa a 11-a a Ligii 2 cu Concordia Chiajna. Va fi ultima partidă pentru ambele echipe în acest tur de campionat, însă nu și ultima din acest an.

În acest moment, UTA ocupă locul 1, cu 35 de puncte, iar Concordia Chiajna se află pe poziția a 15-a, cu 21 de puncte.

Marius ANGHEL 26 Nov. 2019, 12:32 Campionat
Pe aceeași temă