Chindia e campioana Ligii 2 după 2-0 la Petroșani cu Energeticianul. Sărbătoarea promovării în prima ligă are loc pe „Eugen Popescu”, duminică

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 01 Jun. 2019, 20:10 Campionat
Chindia e campioana Ligii 2 după 2-0 la Petroșani cu Energeticianul.** Sărbătoarea promovării în prima ligă are loc pe

Chindia a încheiat sezonul de Liga 2 în stil de echipă mare, 2-0 cu Energeticianul în deplasarea de la Petroșani, prin golurile înscrise de Cristian Cherchez (18) și Mihai Neicuțescu (55). Victoria târgoviștenilor înseamnă promovarea în Liga 1 de pe primul loc.

Echipa lui Viorel Moldovan a totalizat 88 de puncte, cu unul mai mult decât Academica Clinceni, învingătoare și ea astăzi, 3-2 la Ploiești cu Petrolul.

Jucătorii, antrenorii, conducătorii Chindiei Târgoviște, dar și asociații, cei care au asigurat stabilitatea financiară într-un moment delicat nu doar pentru fotbalul românesc, cât pentru întreaga societate, merită toate felicitările. A fost un parcurs fantastic al echipei de lângă Turn, care a înregistrat doar patru înfrângeri în 38 de meciuri oficiale în campionat și a strâns mii de oameni la fiecare meci disputat pe teren propriu.

Duminică vine trofeul!

Campioana Ligii a 2-a va fi premiată duminică la prânz de FRF, într-o festivitate care va fi găzduită de stadionul „Eugen Popescu” și la care organizatorii așteaptă cel puțin 3.000 de fani.

„E momentul nostru, ne bucurăm alături de cei care au fost mereu alături de echipă, nu doar în acest sezon, ci de la Liga a 3-a încoace. Îi așteptăm pe toți pe Eugen Popescu la ora 12.00”, e apelul oficialilor Chindiei către suporteri.

ENERGETICIANUL – CHINDIA TÂRGOVIȘTE   0-2
Cristian Cherchez 18′, Mihai Neicuțescu 55′

T. Axinte (Vic. Buga 46′) – Gunie, Misăraș, M. Ioniță, Andr. Dragu – R. Enache, Vl. Tudorache (Cioiu 40′), Gîrbiță, Rob. Petre – C. Ionică (cpt.), Vl. Rusu (Al. Popescu 56′)
Rezerve neutilizate: – R. Sandu, Ad. Voicu, Maxin, Guiti
Antrenor: Viorel Tănase

Aioani – Acasandrei, Martac, Bg. Șandru, D. Dumitrașcu – Rață, D. Novac – A. Mihaiu (Andr. Șerban 79′), Neicuțescu, Cherchez (cpt.)(Val. Alexandru 67′) – D. Florea (Cr. Neguț 64′)
Rezerve neutilizate: Ius. Popescu – D. Panait, Vătavu, Crinel Stoica
Antrenor: Viorel Moldovan

Stadion: Jiul (Petroșani – Hunedoara); Arbitru: Dorin Petru Voina (Reșița); Asistenți: Călin Cimponeriu (Lugoj) și Alexandru Filip (Timișoara); Rezervă: Sorin Vădana (Cluj-Napoca); Observatori: Zaharia Ciev și Romeo Malac (ambii din Timișoara).

Articol scris de Ionuț MARIN

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 01 Jun. 2019, 20:10 Campionat
Pe aceeași temă