Turris i-a găsit imediat înlocuitor lui Cristi Bud! Liderul Ligii 2 și-a adus un alt atacant fost la CFR Cluj

Erik Lincar l-a exclus din lotul liderului Ligii 2 pe cel mai galonat jucător pe care îl avea la dispoziție, atacantul Cristian Bud (34 de ani), din motive de indisciplină, și i-a găsit rapid un înlocuitor. Turris-Oltul a perfectat pe finalul acestei săptămâni un nou transfer, al unul atacant trecut și el pe la CFR Cluj. Sergiu Negruț (26 de ani) a semnat până la finalul acestui sezon cu formația din Turnu Măgurele.

Ultima dată la Varda, echipă de primă ligă din Ungaria, Sergiu Negruț a semnat cu Turris-Oltul și revine în fotbalul românesc, după ce în ultimii doi ani a jucat în Bugaria (Beroe) și Ungaria (Varda). Atacantul clujean a mai evoluat în cariera sa pentru Unirea Alba Iulia, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, Pandurii Târgu Jiu, iar cel mai mult a făcut-o pentru CFR Cluj, club care l-a și lansat în fotbal.

„Bun venit, Sergiu Dorin Negruț !
📝 AFC Turris Turnu Măgurele anunță că jucătorul Sergiu Dorin Negruț va evolua în sezonul 2019/2020 pentru echipa noastră.
âž¡ Sergiu Dorin Negruț este atacant, în vârstă de 26 ani, care a mai evoluat în cariera sa la CFR Cluj, Pandurii Targu Jiu, PFC Beroe Stara Zagora si Râmnicu Vâlcea.
âš½Sergiu Dorin Negruț are 60 de meciuri și 8 goluri marcate în Liga I, 31 meciuri și 9 goluri în Liga II, 3 meciuri și 1 gol in Cupa României și în Cupa Ligii 4 meciuri
🏟 Clubul nostru îi urează bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul AFC TURRIS!”
, a anunțat Turris-Oltul transferul lui Neguț.

Astăzi, echipa din Teleorman a jucat la Reșița, în etapa a 7-a a Ligii 2, și a pierdut primele puncte în acest sezon. Turris-Oltul a obținut doar o remiză cu CSM, scor 1-1, însă rămâne pe primul loc în clasament, cu 19 puncte. Sergiu Neguț n-a făcut parte din lot pentru acest joc, însă o poate face la următorul, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, pe teren propriu, weekendul viitor.

Pe aceeași temă