EXCLUSIV | Prima reacție a lui Cristian Bud, după ce Lincar l-a exclus din lot. Cum i se pare decizia și ce are de gând să facă

Cristian Bud (34 de ani) a fost exclus din lotul liderului din Liga 2, Turris-Oltul Turnu Măgurele, decizia fiind luată de antrenorul Erik Lincar, cel care a semnalat probleme de disciplină la fotbalistul cel mai galonat din lot.

Lincar i-a comunicat atacantului că se va pregăti separat de restul coechipierilor și că nu se va mai baza pe el la următoarele partide.

Bud spune că respectă decizia și că cele întâmplate nu-i schimbă impresia despre antrenorul Erik Lincar. „Eu respect decizia antrenorului și mă voi conforma ei. Consider în continuare că este unul dintre cei mai buni antrenori cu care am lucrat”, spune Cristi Bud pentru Liga2.ProSport.ro.

Atacantul ajuns în vară de la CFR n-a dorit să vorbească despre motivul care l-a determinat pe Lincar să-l excludă din lotul primei echipe și s-a limitat să spună că acțiunile sale nu au fost grave. „Nu consider că abaterile au fost atât de mari încât să fiu exclus din lot”, a spus Bud, căruia i se va pune la dispoziție un antrenor pentru a se pregăti separat, așa cum prevede regulamentul.

„Se pare că au fost unele acte de indisciplină. Eu, de când am venit la Turnu, de anul trecut, am impus un cod al eticii, să zic așa, și nu accept niciun fel de evadări sau deraieri de la acest cod”, spunea despre Bud antrenorul Erik Lincar, pentru gsp.ro, la finalul meciului în care Turris-Oltul câștiga cu 2-1 meciul cu SC Popești Leordeni și obținea calificarea în 16-imilei Cupei României.

6 meciuri, dintre care în patru a fost utilizat ca titular, și 1 gol sunt realizările lui Cristian Bud în acest sezon pentru Turris-Oltul, în șase etape desfășurate până acum în Liga 2. Atacantul a privit din tribună meciul de la Popești Leordeni.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
Foto: Turris-Oltul Turnu Măgurele

Pe aceeași temă