Transfer surpriză pentru Cristi Bud! Atacantul plecat de la Turris a semnat cu o echipă din Liga 3

Transfer surpriză pentru Cristi Bud!** Atacantul plecat de la Turris a semnat cu o echipă din Liga 3

Liber de contract după ce s-a despărțit de Turris Oltul Turnu Măgurele, Cristian Bud și-a găsit rapid o nouă echipă pentru care să evolueze. Atacantul de 34 de ani a ajuns la un acord cu Minaur Baia Mare. Formația din Maramureș clasată pe locul 2 în Seria a 5-a a Ligii 3 la finalul turului și care are obiectiv promovarea în Liga 2 mai încearcă o lovitură de imagine în această iarnă. Minaur l-a ofertat și pe Paul Batin (32 de ani), ultima dată la Concordia Chiajna.

Primul transfer pe care Minaur Baia Mare l-a perfectat în această iarnă este Cristian Bud, campion de două ori al României cu CFR Cluj și o dată al Moldovei cu Milsami Orhei. Experimentatul atacant care în acest sezon a jucat în Liga 2 la Turris Oltul a semnat un contract până la finalul sezonului cu echipa din Maramureș, cu drept de prelungire.

Cristian Bud e originar chiar din Baia Mare, oraș unde a început fotbalul chiar la Minaur, iar în cariera sa la seniori a jucat pentru Liberty Oradea, Gaz Metan Mediaș, CFR Cluj, FC Bihor Oradea, Debrecen (Ungaria), Milsami Orhei (Moldova), Pandurii Târgu Jiu, ACS Poli Timișoara, Concordia Chiajna, Yverdon (Elvația) și Turris Oltul Turnu Măgurele.

În acest sezon, Bud a evoluat în 14 partide pentru Turris, în doar șapte ca titular, și a marcat un singur gol, în succesul cu 2-0 cu ASU Poli.

La capitolul despărțiri, Minaur Baia Mare și-a reziliat acordurile cu Alexandru Muscă, Vlad Suciu, Alexandru Mitracu și Raul Stanciu.

Echipa băimăreană antrenată de Dorin Toma se va reuni pe 13 ianuarie.

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă