Ripensia e pe cale să împrumute un jucător de la ACS Poli. Paul Codrea încă nu și-a definitivat lotul

Ripensia e pe cale să împrumute un jucător de la ACS Poli.** Paul Codrea încă nu și-a definitivat lotul

Ripensia Timișoara urmează să mai facă o serie de schimbări în lotul cu care va aborda a doua parte a sezonului Ligii a 2-a. Echipa nou-promovată dorește să împrumute un jucător de la ACS Poli, pe Cristian Bocșan, dar, deocamdată, lucrurile sunt în fază de discuții.

Fotbalistul este un produs al Centrului de Copii și Juniori și a împlinit recent 23 de ani. Bocșan are contract cu ACS Poli până în 2020 și discuțiile se poartă pentru un împrumut până la vară. Fundașul central va trebui să fie de acord cu ceea ce îi poate oferi Ripensia, club care are un plafon salarial redus. Dacă Bocșan va accepta și va reuși să se înțeleagă cu clubul de Liga a 2-a, respectiv cu Poli, pentru plata salariului, mutarea se va face, întrucât cluburile sunt puse de acord.

În această iarnă, Ripensia l-a împrumutat la ACS Poli pe mijlocașul Adrian Zaluschi.

7 meciuri a evoluat în acest sezon de Liga 1 Bocșan pentru ACS Poli.

Ripensia tărăgănează stabilirea lotului

După amical cu CSM Lugoj de sâmbătă, Paul Codrea a punctat că luni va anunța lotul cu care va aborda meciurile oficiale. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar discuțiile cu Bocșan sunt una dintre cauze.

Roș-galbenii vor mai renunța la un jucător din lot dacă fundașul central va veni în Ciarda Roșie. Vizați ar fi Claudiu Matiș, atacant, pe care Codrea nu se bazează, sau chiar fundașul central Flavius Vlădia. Pe acest post, ripensiștii îi mai au pe Marius Toma, Alin Burdeț, Claudiu Apro și Mihai Hecsko, acesta din urmă care, deocamdată, mai face recuperare după probleme medicale din toamnă.

Ripensia încheie săptămâna aceasta amicalele. Vineri, la ora 15:00, timișorenii vor juca cu „U” Cluj, la Chișoda. Apoi, sâmbătă, cel mai probabil la Covaci, ripensiștii au meci cu ACS Dumbrăvița, favorita la promovare din Liga a 4-a Timiș.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Emanuel Titus ILIESI (Mediafax foto)

Pe aceeași temă