Pandurii s-a reunit cu jucători de la ‘satelit’, Vâlcea, Tărlungeni și ASU Poli. Gruparea gorjeană vrea să se salveze de la retrogradare cu întăriri din Liga 2

După ce a reziliat, ieri, contractele tuturor jucătorilor cu care a abordat prima parte a sezonului, dar și a antrenorului Petre Grigoraș, Pandurii Târgu Jiu a efectuat astăzi primul antrenament din 2017. La întâia ședință de pregătire, care a avut loc pe terenul trei de antrenament din cadrul Complexului Sportiv Municipal Târgu Jiu, s-au prezentat doar jucătorii tineri care au semnat noile contracte, precum și foști jucători ai clubului, cum e cazul lui Albert Voinea sau Ionuț Tătaru, sau jucători care revin după împrumuturi (Bogdan Dănăricu și Daniel Mărgărit, ambii de la ASU Poli Timișoara).

N-au lipsit nici jucători aduși în probe, de la Unirea Tărlungeni și CSM Râmnicu Vâlcea, cluburi din Liga 2 care se vor desființa în această iarnă. Practic, majoritatea celor 30 de jucători prezenți la antrenament au evoluat în tur la Pandurii II, în Liga a 3-a, însă câțiva dintre ei au și debutat în ultimele etape din 2016 în Liga 1.

Astfel, Cătălin Hlistei, Rodemis Trifu, Andrei Pițian, Adelin Pîrcălabu, Ionuț David, Roberto Dumitru, Laurențiu Tudor, Denis Brînzan, Ionuț Trocan, Răzvan Negrilă, Gabriel Dodoi, Alexandru Oprița, Marius Cioiu, Daniel Miroiu, Ionuț Gruia, Andrei Cocină, Daniel Popescu, Andrei Șendroiu, Cosmin Bîrlan, Daniel Mărgărit (ASU Poli), Bogdan Dănăricu (ASU Poli), Albert Voinea (Unirea Tărlungeni), Marius Tigoianu (Unirea Tărlungeni), Cosmin Mihai (Unirea Tărlungeni), Ionuț Zaina (Unirea Tărlungeni), Cornel Ene (CFR Cluj), Sorin Bușu (CSM Râmnicu Vâlcea), Ionuț Neag (CSM Râmnicu Vâlcea), Ionuț Tătaru (FC Hermanstadt), Andrei Firan (Hercules Lupeni), s-au pregătit azi sub comanda secundului Dorian Gugu.

Paul Păcurar și Sergiu Arnăutu, ambii de la Luceafărul Oradea, ar putea ajunge și ei la Târgu Jiu.

Mâine ar putea sosi la Pandurii și noul antrenor Flavius Stoican, care momentan nu a dat un răspuns ferm în privința preluării echipei gorjene. Acesta pare să nu fie mulțumit de faptul că Pandurii a pierdut toți titularii.

Pe lângă experimentații Sînmărtean, Herea, Antal, Țucudean, Mrzljak, Grecu, Ungurușan, Pleașcă, Voiculeț, Vasiljevic, Răuță sau Lazar, din lot ar putea să nu mai facă parte nici tânărul Andrei Pițian, care a refuzat să semneze noul contract, în speranța că va pleca la campioana Sloveniei Olimpija Ljubljana.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă