Foresta a legitimat încă un stranier, al 11-lea în acest campionat. Are meciuri la naționala Guineei-Bissau, în vară s-a pregătit cu Poli Iași, iar acum a ajuns la Suceava

Săptămâna și transferul la Foresta Suceava. Dacă înaintea meciului de sâmbătă cu Dunărea a fost legitimat mijlocașul armean Edgar Movsisyan (19 ani), marți, clubul moldovean a mai bifat o achiziție, a 14-a în acest campionat.

Foresta a anunțat marți pe pagina de facebook a clubului că l-a achiziționat pe fundașul central Eridson Mendes Umpeca (27 de ani). Originar din Guinea-Bissau, Eridson și-a început aventura în fotbalul european în urmă cu opt ani, la echipa de tineret a FC Porto. Apoi a mai evoluat tot în Portugalia pentru echipele Tourizense, Paços Ferreira, Portimonense, Belenenses, Atlético CP, Académico Viseu, iar înainte să vină la Foresta a jucat pentru Freamunde, în Liga a 2-a lusitană.

În vară, jucătorul care are și nouă prezențe în naționala Guineei-Bissau a fost în probe la CSM Poli Iași, a jucat în câteva amicale, însă nu l-a convins pe Flavius Stoican să-l păstreze.

Odată cu aducerea lui Eridson Mendes Umpeca, Foresta a ajuns la 14 achiziții, dintre care 11 sunt stranieri. Răzvan Began, Vasile Dănilă, Marius Matei, Issaga Diallo, Daniel Pappoe, Wilhem Renquin, Alexandru Belevschi, Pavel Secrier, Charles Acolatse, Dali-Amar Belkacem, Allan Kimbaloula, Khalid Chalabi și Edgar Movsisyan sunt legitimările făcute de echipa suceveană în acest sezon.

Foresta îl are la antrenamente și pe rusul Sergey Evtushenko, fundaș pe care speră să-l legitimeze cât mai repede.

Pe aceeași temă