Un armean, al 13-lea transfer al Forestei

Un armean,** al 13-lea transfer al Forestei

După o așteptare de o lună și jumătate, Foresta este pe cale să finalizeze transferul armeanului Edgar Movsisyan, de la Banants Erevan. Micuțul mijlocaș în vârstă de doar 19 ani se află în programul de pregătire al grupării sucevene încă de la sfârșitul lunii august, interval de timp în care nu a avut drept de joc decât în meciurile amicale.

Toate actele necesare transferului au fost depuse la Federația Române de Fotbal, așa că, în mod normal, Movsisyan va putea fi pe teren în confruntarea din campionat de sâmbătă, cu Dunărea Călărași.

Acesta este al treisprezecelea transfer al Forestei din momentul preluării clubului de noii investitori. În afară de portarul Răzvan Began, în vârstă de 21 de ani, venit de la Luceafărul Oradea, de mijlocașul Vasile Dănilă, revenit sub formă de împrumut de la Juventus București, și de Marius Matei, toți ceilalți sunt stranieri. Pentru compartimentul defensiv au fost aduși Issaga Diallo (Franța, 30 ani), venit de la gruparea cipriotă Anagennisi, Daniel Pappoe (Ghana, 23 ani), care a făcut junioratul la Chelsea, Wilhem Renquin (Belgia, 21 ani) și moldovenii Alexandru Belevschi, 22 ani, ex-Milsami Orhei, și Pavel Secrier, 23 ani, de la Zimbru Chișinău. În compartimentul median vor încerca să-și facă loc Charles Acolatse (Franța, 22 ani) și Dali-Amar Belkacem (Franța, 19 ani). De asemenea, în această vară au semnat contracte de joc cu Foresta și atacanții francezi Allan Kimbaloula, 25 ani, care a început sezonul la Sportul Snagov, și Khalid Chalabi, 22 de ani, cel ce a făcut primii pași în fotbal la AS Monaco.

Sâmbătă, Foresta joacă pe teren propriu, de la ora 11:00, cu Dunărea Călărași, într-un meci ce contează pentru etapa a 12-a a Ligii 2.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă