Florin Bratu are șase noutăți la Aerostar: „Ne vor ajuta să ne atingem obiectivele”. Cei șapte jucători la care a renunțat

Reunită de la începutul acestei săptămâni, Aerostar Bacău a realizat marți primele transferuri pentru partea a doua a sezonului. Florin Bratu a renunțat până acum la șapte jucători și a adus, în schimb, șase, iar lista achizițiilor nu e încheiată. Singura echipă din Moldova care participă în acest sezon al Ligii 2 se va pregăti pe plan local în această săptămână, de pe 21 ianuarie și până pe 1 februarie urmând a efectua un stagiu la Izvorani, în județul Ilfov.

Portarul Andrei Udeanu, fundașul Dudu Drugă, mijlocașii Sorin Tăbăcariu, Liviu Gheorghe și Alin Gojnea și atacantul Alexandru Pop (foto) sunt primele achiziții ale Aerostarului. Cei șase jucători au fost anunțați oficial pe pagina de facebook a echipei băcăuane.

Udeanu vine sub formă de împrumut de la SC Oțelul, iar Liviu Gheorghe de la Dinamo, acesta din urmă evoluând ultima dată la Dacia Unirea Brăila. În rest, ceilalți jucători vin liberi de contract după despărțiri de la echipe din Liga 2. Pop a evoluat la UTA, Tăbăcariu la FC Argeș, Drugă la Energeticianul, iar Gojnea la Balotești.

„Sunt jucători care ne vor ajuta să ne atingem obiectivele fixate pentru a doua parte a sezonului: îmbunătățirea jocului și salvarea de la retrogradare. Dorința noastră este să ne întărim lotul. Avem nevoie de asta, deoarece ne așteaptă un retur – eu nu l-aș numi chiar mini-retur, pentru că sunt 17 meciuri la mijloc – cu un grad ridicat de dificultate. Am mai spus-o și o repet: întotdeauna, returul este mai dificil decât turul. Eu sper să facem față cu brio și să ne atingem obiectivul: salvarea de la retrogradare”, a spus Florin Bratu pentru Deșteptarea.

La capitolul despărțiri, Aerostar a renunțat la portarul Alexandru Hărăguță, fundașul Sorin Ichim, mijlocașii Alex Sahru, Florin Istrate, Adrian Hurdubei și Andrei Gavrilă și atacantul Andrei Pavel.


 

Iată cum prezintă Aerostar cele șase achiziții:

„Ne intarim pentru retur!
In perspectiva unui retur de campionat extrem de important atat pentru viitorul fotbalului bacauan cat si al echipei noastre, conducerea Clubului Sportiv Aerostar, impreuna cu antrenorul principal Florin Bratu au reusit astazi inregimentarea a sase jucatori.
Andrei Udeanu, portar, 21 de ani, international U19, U17 si U16 a nationalei Romaniei, imprumutat pentru 6 luni de la Otelului Galati .
Alexandru Pop, atacant, 25 de ani, fost jucator la Dacia Unirea Braila si UTA Arad.
Sorin Tabacariu, mijlocas ,25 de ani fost jucator la Ceahlaul Piatra Neamt, F.C. Voluntari si F.C. Arges.
Dudu Druga, 29 de ani, fundas stanga fost jucator la S.C. Bacau, Foresta Suceava, Pandurii Tg. Jiu si Energeticianul.
Liviu Gheorghe, 20 de ani, imprumutat pentru 6 luni de la F.C. Dinamo Bucuresti.
Alin Gojnea, 21 de ani, mijlocas stanga, fost jucator la Academia Clinceni, Sportul Snagov si F.C. Balotesti.
Mult succes baieti! #alaturideaerostar”


 

Amicalele echipei Aerostar:

31 ianuarie, la Izvorani: Aerostar – Unirea Slobozia
6 februarie, Piatra Neamț: Ceahlăul – Aerostar
9 februarie, Piatra Neamț: Aerostar – Foresta Suceava
13 februarie, Roman: Aerostar – Bucovina Rădăuți
16 februarie, Miercurea Ciuc: Csikszereda – Aerostar

Pe aceeași temă