EXCLUSIV | Super transfer reușit de CSM Râmnicu Vâlcea! Florin Costea a semnat cu echipa lui Jerry Gane și va evolua în Liga 2

EXCLUSIV | Super transfer reușit de CSM Râmnicu Vâlcea!** Florin Costea a semnat cu echipa lui Jerry Gane și va evolua în Liga 2

Atacantul Florin Costea (31 ani) a semnat, miercuri, un contract valabil până în iarnă cu CSM Râmnicu Vâlcea, echipa alături de care se pregătea de aproape un an. Olteanul s-a ținut de promisiune și va juca oficial la echipa din Liga 2 după ce nu a ajuns la un acord cu Al-Ittihad Kalba, clubul din Emiratele Arabe Unite unde evoluează și fratele său mai mic, Mihai Costea.

Născut la Drăgășani (Vâlcea), Florin Costea și-a început cariera la Rarora, echipă pentru care a debutat în Liga a 2-a pe când avea doar 16 ani. Din anul 2004 a ajuns la CSM, unde a stat pe tușă un an, după o accidentare. Când s-a refăcut, a avut evoluții foarte bune, după care a fost cumpărat de Universitatea Craiova, acolo unde a cunoscut vârful carierei. Ulterior, a mai jucat la Steaua, CS Turnu Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula și FC Zakho.

După 12 ani, Florin Costea a revenit de ieri oficial la clubul de unde s-a lansat în carieră și va fi pregătit de tehnicianul cu care a mai colaborat la Turnu Severin, Jerry Gane.

Costea se antrenează cu CSM Râmnicu Vâlcea de nouă luni, după ce a revenit accidentat de la Zakho (Irak). Atacantul oltean a jucat în această vară și în amicale pentru CSM, dar a sperat până în ultima clipă să prindă un contract în Emirate, la clubul unde evoluează și fratele său, Mihai. Când discuțiile în străinătate s-au închis, Florin a semnat cu echipa vâlceană din Liga 2 pentru a avea meciuri în picioare, urmând ca din iarnă să își caute din nou echipă în străinătate.

Florin Costea poate debuta la CSM Râmnicu Vâlcea chiar sâmbătă, atunci când noua sa echipă joacă pe teren propriu, de la ora 12:00, în etapa a 7-a a Ligii 2, cu Foresta Suceava.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Pe aceeași temă