Costel Lazăr, numit director sportiv la Petrolul. Noul conducător al ploieștenilor vine de la Astra

Membrii Adunării Generale a FC Petrolul Ploiești s-au adunat a doua oară în trei zile și, după ce pe 11 ianuarie l-au revocat pe Marius Stan din funcția de președinte, pe 13 ianuarie l-au numit ca director sportiv pe Costel Lazăr, cel care până acum a fost la Astra.

Ploieșteanul Costel Lazăr (57 de ani), fost jucător la Petrolul la finalul anilor ’80, începutul anilor ’90, club la care a și debutat în Liga 1, este alesul conducerii clubului prahovean pentru funcția de director sportiv, poziție pe care a ocupat-o până acum și la Astra.

Costel Lazăr a evoluat în cariera sa de jucător ca mijlocaș defensiv pentru ASA Mizil, Steaua Mizil, Petrolul, FC Ploiești, Hapoel Tel Aviv, Shimshon Tel Aviv, Poiana Câmpina, AS Ploiești și Midia Năvodari, iar conducător a fost atât la Petrolul, cât și la Astra. În Liga 1 a debutat în tricoul echipei din orașul natal, în meciul Petrolul – FC Olt Scornicești 1-0, desfășurat pe 23 august 1989.

Petroliștii au început primul cantonament din Antalya

Altfel, cei 23 de jucători ai echipei Petrolul, plecați de ieri în cantonament în Antalya, au susținut astăzi primele antrenamente pe pământ turcesc.

Ședința de dimineață s-a desfășurat la baza sportivă „Corendon” din Belek, iar Costel Enache și asistenții săi nu și-au menajat deloc elevii, pe parcursul celor mai bine de 90 de minute cât s-a întins antrenamentul. A doua ședință a fost la fel de încărcată.

Iată un video postat de Petrolul de la primul antrenament desfășurat în Turcia:

Pe aceeași temă