S-au dictat suspendări de cinci ani din fotbal pentru oficialii echipei din Teleorman care au bătut și înjurat arbitrul și observatorul unui meci. Unul dintre ei e chiar primarul comunei

Marius ANGHEL 31 Oct. 2019, 21:02 Ligi județene

S-a lăsat cu sancțiuni drastice în județul Teleorman, după ce meciul dintre Șoimii Scrioaștea și Steaua Roșie Măldăeni, contând pentru etapa a 7-a a Seriei 1 a Ligii a 6-a, desfășurat weekendul trecut, s-a încheiat cu scene reprobabile, de sălbăticism din partea gazdelor, la care a fost implicat chiar și primarul Marian Șefu (PSD). Comisia de Disciplină a AJF Teleorman a dictat amenzi și interzicerea activității în fotbal pe cinci ani pentru doi oficiali din cadrul clubului Șoimii Scrioaștea, unul dintre ei fiind primarul Șefu.

Jocul dintre Șoimii Scrioaștea și Steaua Roșie Măldăeni a fost unul fără probleme pe durata sa și a fost câștigat de echipa oaspete cu scorul de 2-1. Nimic nu avea însă să anticipeze ce avea să se întâmplat după fluierul final. Brigada de arbitri și observatorul au fost jigniți, înjurați, amenințați și loviți de către delegatul Virgil Călin și un oficial al echipei Șoimii Scrioaștea, nimeni altul decât primarul comunei teleormănene Scrioaștea, Marian Șefu (PSD). Totul s-a calmat abia după ce s-a apelat la 112.

Iar Comisia de Disciplină a AJF Teleorman a luat decizii drastice împotriva lui Virgil Călin și Marian Șefu, care au fost sancționați fiecre cu amendă de 2.000 de lei și i s-a interzis desfășurarea oricărei activități legate de fotbal pentru o perioadă de 5 ani. În plus, echipei Șoimii Scrioaștea i s-a interzis dreptul de a organiza următoarele șase meciuri pe teren propriu și a fost amendat cu 500 lei.

Iată verdictele Comisiei de Disciplină a AJF Teleorman după meciul Șoimii Scrioaștea – Steaua Roșie Măldăeni 1-2:

„Contestatia depusa de echipei ACS Soimii Scrioastea la jocul cu CS Olteni-Teleorman, pentru substituire de jucatori, se respinge ca neintemeiata.

Pentru necompletarea raportului de arbitraj in timpul prevazut de regulament, echipa ACS Soimii Scrioastea se penalizeaza cu 50 lei.

Pentru neachitarea baremului de arbitraj si observare, echipa ACS Soimii Scrioastea se penalizeaza cu 200 lei si nu se programeaza la jocuri pana la achitarea acestuia.

In urma incidentelor grave petrecute la finalul jocului ACS Soimii Scrioastea – AS Steaua Rosie Maldaeni unde arbitrii si observatorul jocului au fost jigniti, injurati, amenintati si loviti de catre delegatul si un oficial al echipei ACS Soimii Scrioastea, Comisia decide:

– echipei ACS Soimii Scrioastea i se interzice organizarea jocurilor pe teren propriu pentru 6 (sase) etape si penalizare 500 lei;
– Calin Virgil – delegat ACS Soimii Scrioastea i se interzice desfasurarea oricarei activitati legate de fotbal pentru o perioada de 5 ani si penalizare 2000 lei;
– Sefu Marian – oficial ACS Soimii Scrioastea i se interzice desfasurarea oricarei activitati legate de fotbal pentru o perioada de 5 (cinci) ani si penalizare 2000 lei”
.

Primarul Marian Șefu (foto) se remarcă din nou. În trecut, acesta, într-un reportaj pentru ProTV, i-a catalogat drept „infractori” pe copiii care merg în casa unui localnic pentru a învăța să scrie și să citească, dar a și fost prins furând lemne din pădurea comunală ca să se încălzească iarna.

Marius ANGHEL 31 Oct. 2019, 21:02 Ligi județene
Pe aceeași temă